Volksbank se stala partnerem Asociace malých a středních podniků


21. 05. 2012  13:42     TZ     komentáře (0)

Volksbank CZ zahájila spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP). U příležitosti tohoto partnerství nabízí banka členům asociace, kteří si otevřou u Volksbank do konce roku běžný účet, atraktivní nabídku v podobě vedení účtu na sedm měsíců zdarma.





„Díky novému vlastníkovi naší banky, kterým se počátkem roku stala největší ruská banka Sberbank, dochází k řadě změn ve strategii. Větší angažovanost v segmentu velkých firem je jednou z nich.  Pokud jde o segment malých a středních firem, ten pro nás i nadále zůstává klíčový a budeme dělat maximum pro jeho další rozvoj. Také proto jsme se rozhodli navázat partnerství s respektovaným sdružením, jakým AMSP bezesporu je, a s jejich podporou nabídnout pomocnou ruku v oblasti finančních služeb firmám a živnostníkům, kteří jsou jejími členy,“ sděluje k partnerství Renáta Brabcová, vedoucí oddělení Sales management corporate Volksbank CZ. „Pro členy asociace, kteří si otevřou u Volksbank do konce roku svůj první běžný účet, nabízíme jeho vedení na 7 měsíců zdarma. Dle potřeb klienta může být účet veden v korunách, rublech, eurech nebo dolarech. Jedná se o volbu vhodnou pro právnické osoby či podnikající fyzické osoby, které si tak mohou vyzkoušet naše služby,“ doplňuje.

 

Volksbank bude s Asociací malých a středních podniků spolupracovat také v oblasti odborných akcí pořádaných pro firmy.



Volksbank se stala partnerem Asociace malých a středních podniků

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12628431184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více