Vstřícná banka:
Dejte Equa bank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2018


28. 07. 2018  00:39     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte Equa bank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2018




Equa bank zrychluje převod bezhotovostních plateb

Equa bank nově nabízí zrychlený převod peněz do jiné banky s připsáním na účet ještě ten samý den. Pokud klient zadá tuzemskou platbu v korunách do 10:30 hodin, příjemce ji obdrží tentýž den. Tento převod je v rámci internetového a mobilního bankovnictví zdarma.

Toto je velmi dobrá zprávě. Jako úplně první se příležitosti zrychlit platby pro své klienty chopily právě nízkonákladové banky. A Equa Bank nezůstala stranou. Equa tak garantuje, že pokud klient zadá platbu na účet u cizí banky do půl jedenácté, připíše se tato částka na účet u jiné banky ještě týž den. Pokud klient uhradí až odpoledne, připíše se daná platba na účet u jiné banky druhý den ráno. Skutečně potřebná inovace za kterou banku chválíme.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

equa bank

Equa bank zdvojnásobila zisk

Rok 2017 byl nejúspěšnějším rokem v historii Equa bank. Zisk Equa bank se meziročně více než zdvojnásobil a činil 232 milionů korun. Banka rostla dvou až trojciferným tempem ve všech oblastech svého podnikání. Počet klientů překročil hranici 300 tisíc a bilanční suma přesáhla 50 miliard korun. Banka očekává pokračování růstu i v roce 2018.

Equa Bank stejně jako ostatní nové banky dlouhodobě dokazují, že banky s nízkými či nulovými poplatky mohou dosahovat zisku, zejména ze standardních bankovních služeb, jako jsou úvěry a další služby. Za rok 2017 tak banka dosáhla zisk 232 milionu korun. Jedná se o dvojnásobně vyšší zisk než rok předtím. Počet klientů dosáhl 300 tisíc, tedy poloviny toho co už dosáhla konkurenční Air Bank.

Equa bank otevřela novou pobočku v Jablonci nad Nisou

Equa bank dnes otevřela v OC Central v Jablonci nad Nisou novou pobočku a pokračuje tak v rozšiřování své obchodní sítě. Klienti mohou navštívit již 58 obchodních míst po celé České republice, přičemž jejich dostupnost mají z kteréhokoli místa v ČR do 30 minut běžnou dopravou.

Je sympatické, že i tato poměrně malá banka rozšiřuje síť svých poboček. Banka tak jde proti trendům a předpokladům mnohých odborníků, kteří předpovídali spíše výrazný pokles poboček bank a masivní nástup internetového bankovnictví, které umožní tento pokles poboček. Naopak počet poboček stagnuje, nebo dokonce roste. U velkých bank dochází k poklesu počtu poboček, naopak u malých bank dochází k jejich nárůstu.

Equa bank představuje nové reklamní spoty

Na rok 2018 připravila Equa bank novou reklamní kampaň. Se svým sloganem „S Equa bank je vše pohádkově snadné“ zdůrazňuje kampaň snadnost změny banky. Žádná kouzla ani triky, ale transparentní a cenově výhodné bankovní produkty, které si svou snadností a jednoduchostí získají i postavy z pohádkového světa. Tváří banky zůstává i nadále Roman Vojtek, režisérkou spotů se stala Alice Nellis.

Equa Bank má stejně jako Air Bank poměrně nápaditou reklamu. Její hlavní doménou a předností je vtipnost a důraz na tradiční české pohádky. Charakter reklamních spotů tak je tak obdobný u všech čtyřech nízkonákladových bank. Tím se tyto banky odlišují od jiných reklamních konceptů, které používají jejich větší konkurenti. Hlavním výstupem reklam je přehlednost a jednoduchost vyřízení příslušných služeb na což mnoho klientů velmi dobře slyší.


 



Vstřícná banka: Dejte Equa bank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16510662688

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více