Vstřícná banka:
Dejte Expobank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018


27. 12. 2018  00:30     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte Expobank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018




Expobank je bankou malou s omezeným rozsahem služeb a produktů. I přesto však u ní její klienti najdou, co potřebují. Expobank CZ není banka pro každého. Tato banka vám musí sednout a musíte jí přijít na chuť. Připomínáme, že se jedná o bývalou LBBW, která ničím moc výrazně nezaujala. Cílem a hlavním úkolem Expobank CZ je toto napravit a udělat tuto banku něčím výjimečným. Banku vlastní investoři z Ruska. Jedná se tak vedle Sberbank o další banku, kterou ovládají vlastníci z této země.


expobank TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT ZDE!


S čím přišla banka ve III. čtvrtletí 2018

Pokud porovnáme tuto banku, kterou rovněž ovládají ruští vlastníci se Sberbank, jedná se z hlediska komunikace, inovací a novinek o nebe a dudy. Expobank jen jakoby přežívala a byla spokojena s tím co má a nechtěla být obtěžována nějakými dalšími klienty. Zatímco Sberbank je dynamická, aktivní, umí komunikovat a ví o co jí jde. No nebudeme zde hodnotit Sbrebank, ale Expobank. Tak oceníme alespoň podíl banky na zvyšování finanční gramotnosti našich dětí formou Bankéři do škol. Jinak nic nového hodnotit nemůžeme. Hodnocení snižuji o dva body.

Expobank CZ se podílí na školení odborníků v odvětví Private Banking

Alexey Aleksandrov, ředitel Expobank Private Banking & Individual Banking, bude na semináři pro přípravu odborníků v oblasti Private Banking jedním z hlavních řečníků.

Expobank CZ se nás rozhodla řádně proškolit. Abychom věděli jak to máme vše co nejlépe dělat. Když přitom nebude Expobank používat rákosku, nějak to zvládneme. Ale je dobré, že díky bance budeme mít najednou spoustu nových, na slovo vzatých odborníků v oblasti Private Banking. Jako klienti se tak máme na co těšit, tedy na usměvavé, ochotné a vzdělané bankovní úředníky.

Zástupce Expobank Private Banking účastníkem ukrajinského Wealth Management Forum

Pan Alexey Aleksandrov, ředitel Expobank Private Banking, bude jedním z klíčových řečníků na „Ukrajinském Wealth Management Foru“, které se bude konat v Kyjevě dne 6. listopadu 2018.

Ale dobré, budeme se chodit učit na Ukrajinu, jak tady dělat bankovnictví. I když je to vlastně logické. Expobank CZ, resp. její vlastník právě pochází z východu a tedy se nejedná o Českou, nebo banku s vlastníky z EU. Napojení na východní Evropu je tak zřejmé. A není na tom nich špatného. I kapitál z Ruska či Ukrajiny je potřebný a vytváří i u nás určitou míru rovnováhy.


 



Vstřícná banka: Dejte Expobank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor