Vstřícná banka:
Dejte Fio své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018


03. 01. 2019  00:37     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte Fio své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018




U Fio banky nemůžeme začít jinak než zopakovat její prvenství a zisk titulu GEEN Nejvstřícnější banka po dobu pěti let za sebou, až do roku 2016. První klientský rating bank je přitom nejkomplexnější a nejcitovanějším projektem pro objektivní hodnocení tuzemských bank.

Fio banka je v rámci nízkonákladových bank tou výraznější bankou a společně s Air Bank představuje špičku segmentu nízkonákladových bank. Banka, stejně jako Air Bank vytváří opakovaně zisk a přichází na trh pravidelně s novinkami a inovacemi, které rychle zavádí do praxe. Fio banka také pravidelně rozšiřuje svou pobočkovou síť, kdy se snaží dostat se ke svým klientům co nejblíže.


fio BANKU MŮŽETE HODNOTIT ZDE!


Fio je banka, která je sice nyní už střední, ale je aktivní, inovativní, je dobře vidět a také je česká. Právě na českosti postavila banka svou novou image. Banku tedy hodnotím velmi pozitivně.

S čím přišla banka ve III. čtvrtletí 2018

Co nám přinesla koza Líza z Fio banky? Aktivita u Fio banky byla i o letních prázdninách poměrně bohatá a banka byla vidět. Do příštího roku jí však roste velmi významná konkurence a to Air Bank, která pohltí Monetu a Home Credit. Současný konkurent Fio banky tak získá obrovský náskok a možnosti. Fio banka tak na to bude muset reagovat.

Fio banka otevřela v Brně své druhé hypoteční centrum

Česká Fio banka otevřela svou druhou pobočku specializovanou výhradně na hypoteční úvěry. Zájemci o financování vlastního bydlení se mohou přijít poradit o nové hypotéce nebo vyřešit refinancování té stávající do nového hypotečního centra v Brně.

Fio banka má v oblasti hypoték a nabídky hypoték co dohánět. I proto je pozitivní, že chce být svým klientům blíž a nabídnout jim co nejlepší a nejprofesionálnější služby. I po zpřísnění podmínek pro poskytování hypoték ze strany ČNB budou i nadále hypotéky jedním z nejlukrativnějších bankovních služeb, a to ví i ve Fio bance, kterou investování do akcií rozhodně neuživí.

Fio banka otevřela v Ostravě svou třetí pobočku

Česká Fio banka otevřela třetí pobočku v Ostravě a celkově už svou osmdesátou třetí v Česku. Nabízí řešení osobních financí, kompletní podnikatelský servis i investiční služby. Nechybí ani nonstop přístupný bankomat.

Fio banka se postupně rozrůstá. Jenom ve třetím čtvrtletí otevřela novou hypoteční pobočku v Brně a nově pak klasickou pobočku v Ostravě. Nízkonákladové banky tak nabourávají předpověď, že banky postupně budou své pobočky rušit a že budoucností je internetové a mobilní bankovnictví, které pobočky plnohodnotně nahradí. Nic takového se neděje.

Fio bance se daří, navýšila zisk a hlásí 850 000 klientů

Služeb Fio banky aktuálně využívá už 850 tisíc klientů, meziročně jejich počet stoupl o více než 100 tisíc. Největší zájem mají o účty bez poplatků, hypotéky a online obchodování. Za první pololetí 2018 banka vykázala čistý zisk ve výši 510 milionů k...

Ta Fio banka pořád roste. Roste a roste a neví, kde by přestala. Trošku nám v tomto připomíná klasického Otesánka z jedné pohádky. Bohužel však této bance výrazně odskočí její nejvýznamnější konkurent Air Bank, která má podle plánů v příštím roce pohltit Monetu Money Bank a Home Credit a stát se třetí největší bankou v České republice a dokonce bude větší než Komerční banka.

Fio banka zvyšuje úrokové sazby o 0,1 %

Nárůstem úrokové sazby o 0,1 % pro spořicí účty i termínované vklady reaguje česká Fio banka na rostoucí úrokové sazby na trhu. V případě spořicího účtu Fio konto tak nabízí svým klientům možnost vyššího úroku při zachování okamžité dostupnosti ulože...

Jedná se o očekávaný krok. S rostoucími úrokovými sazbami ČNB se zvyšuje i úročení spořících a termínovaných účtů, ale jen velmi pozvolně a pro klienty takřka nevýznamně. Naopak úroky u hypoték rostou výrazně více. I za asistence zvyšujících se úrokových sazeb, nemají banky stále o kumulování hotovosti zájem, protože pro hotovost nemají dostatečné využití a nedokáží takto velký objem efektivně využít.

Fio banka pokračuje v partnerství s basketbalovým klubem v Jindřichově Hradci

Česká Fio banka bude už druhým rokem generálním partnerem jindřichohradeckého basketbalového klubu, který bude usilovat o návrat do nejvyšší soutěže.

Fio banka se chce skutečně efektivně zviditelnit. Proto se rozhodla podporovat a partnerovat basketbalový klub v Jindřichově Hradci, který všichni velmi dobře známe a fandíme mu. Pravdou však je, že až do přečtení této tiskové zprávy jsem o žádném takovém klubu nikdy neslyšel, a myslím, že už ani neuslyším. Přejeme mu ale hodně úspěchů, stejně jako Fio bance.


 



Vstřícná banka: Dejte Fio své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor