Vstřícná banka:
Dejte UniCredit Bank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2018


17. 07. 2018  00:18     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte UniCredit Bank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2018




Skupina UniCredit byla vyhlášena v průzkumu Trade Finance Survey 2018 časopisu Euromoney lídrem v poskytování služeb obchodního financování

Skupina UniCredit byla podle průzkumu Trade Finance Survey 2018 prestižního časopisu Euromoney oceněna jako „Nejlepší globální poskytovatel obchodního financování“. Konkrétně uspěla v podkategoriích „Komplexní služby“, „Produkty/platby“ a „Celkové plnění“.

TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!

 unicredit  

Podle sedmého ročníku průzkumu se skupina UniCredit stala lídrem na trhu v oblasti poskytování obchodního financování v Itálii a v dalších sedmi zemích regionu střední a východní Evropy. Konkrétně v Bulharsku, Bosně
a Hercegovině, Chorvatsku, Maďarsku, Rumunsku, Srbsku a Turecku. V nové kategorii „Nejlepší služby“ se skupina UniCredit umístila na prvním místě v Bulharsku, Bosně a Hercegovině, Chorvatsku, Maďarsku, Rumunsku a Srbsku. Seznam zemí doplnilo Rusko.

Úspěchem v této soutěži se UniCredit Bank chlubí dlouhodobě. Právě časopis Euromoney hodnotí tradičně tuto banku nejlépe. Bohužel pro běžného klienta této banky úspěch v této soutěži v podstatě vůbec nic neznamená, protože se hodnocení netýká typických a nejvyužívanějších služeb pro běžné retailové klienty. Banku lze ale určitě ocenit za přístup a nápaditost k vybraným skupinám klientů (lékaři, advokáti apod.)

UniCredit byla oceněna nejlepším evropským zaměstnavatelem roku 2018

UniCredit získala certifikaci Top Employers Institute (TEI) za svou výjimečnou nabídku pro zaměstnance. Tím potvrdila postavení banky, která nabízí skvělé zaměstnání. Ocenění za nejlepšího zaměstnavatele získala  v Bulharsku, Chorvatsku, Německu, Itálii a Rusku.

 Každoroční mezinárodní průzkum provádí společnost Top Employers Institute. Ta oceňuje přední zaměstnavatele na celém světě. Zaměstnavatele, kteří poskytují svým zaměstnancům výborné pracovní podmínky, podporují a rozvíjejí jejich talent na všech úrovních a snaží se neustále optimalizovat pracovní procesy. 

Když do práce, tak jděte do UniCredit Bank. Ta je totiž podle hodnocení výjimečně dobrým zaměstnavatelem. Do banky už tedy nemusíte chodit jen pro účet, nebo pro úvěr, ale také za prací. A UniCredit se budete mít jako zaměstnanci doslova jako prasátka v žitě. Je tu jen jediný problém. UniCredit Bank zase tolik zaměstnanců v České republice nemá.

Češi oslaví Valentýna romantickým jídlem, za večeři utratí až 1 000 korun. UniCredit Bank přinese klientům při platbě kartou v restauraci až 20% slevu

Restaurace budou letos na Valentýna praskat ve švech. Vyrazit za kvalitním jídlem u svíček se chystá každý třetí český pár, celkově přitom u nás Valentýna slaví dvě třetiny lidí. A za romantickou večeři utrácíme rok od roku více. Zatímco loni to bylo v průměru 700 korun, letos podle průzkumu UniCredit Bank plánuje většina do romantiky u jídla investovat ještě o tři stovky více. Banka zároveň v rámci karetního věrnostního programu U-šetřete připravila pro své klienty až 20% slevu na valentýnskou útratu v restauracích.

To je vtipné, banka přijde s průzkumem, který se tradičně tváří nestranně a bezelstně a z nějž vyplývají docela zajímavé závěry, aby se na zprávě přiživila. Nebo tedy spíše poskytla dárek klientům? No když použijete platební kartu z které má banka určitě nějaký profit, tak dostanete slevu v restauraci v době Valentýna 20 procent. Tak příští rok v únoru na Valentýna hurá do restaurace a nezapomenout zaplatit kartou. Takže si předem zjistěte, zda se v dané restauraci platit kartou dá.

UniCredit se připojuje k iniciativě Hodina Země 2018 ve 13 zemích

Skupina UniCredit v sobotu 24. března zhasne v půl deváté večer na 60 minut světla v 77 svých budovách ve 13 zemích (Rakousko, Bosna a Hercegovina, Chorvatsko, Česká republika, Maďarsko, Německo, Itálie, Rumunsko, Rusko, Srbsko, Slovensko, Bulharsko a Velká Británie). Bude to jedenáctý rok za sebou, kdy se UniCredit připojí k Hodině Země, celosvětové iniciativě organizované Světovým fondem na ochranu přírody (World Wildlife Fund, WWF). Cílem je upozornit veřejnost na klimatické změny, které vážně ohrožují naši planetu.

Joo, UniCredit Bank se připojí k hodině země, což se projeví zhasnutím světel na 60 minut v 77 budovách. Otázkou je jestli je nutné o této aktivitě vydávat tiskovou zprávu, ale když už, měla by si dát banka pozor, aby ji v době úplné tmy nějaký lupič nevykradl. Přece jen bude všude tma, a banka navíc na zhasnutí v přesný termín sama upozorňuje ve své tiskové zprávě. Ale vážně. Je dobře, že se i banky podílejí na ochraně životního prostředí, byť se tak děje i symbolickými akcemi jako je tato.


 



Vstřícná banka: Dejte UniCredit Bank své vysvědčení - III. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15515985920

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více