Vstřícná banka:
Dejte UniCredit Bank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018


20. 12. 2018  00:27     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Vstřícná banka - v rámci projektu prvního klientského ratingu bank, mají i čtenáři serveru Bankovní poplatky unikátní možnost ohodnotit tuzemské banky a vystavit jim své vysvědčení. Přečtěte si jak vstřícná byla mBank a rovnou ji ohodnoťte! ČTĚTE DÁLE!

Vstřícná banka: Dejte UniCredit Bank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018




UniCredit Bank je ač středně velká, velmi výrazná banka. Banka se již tradičně drží na velmi dobrém hodnocení našeho klientského ratingu Vstřícná banka. Za rok 2014 obhájila tato banka bronzovou třetí příčku.

Banka umí velmi dobře pracovat s profesními i cílovými skupinami. Umí podchytit jejich očekávání i potřeby. Následně pak pro ně sestavit takový produkt, který může velkou část těchto skupin oslovit a přivést do skupiny klientů této banky. Tuto spolupráci umí banka podchytit i podporou zaštiťujících organizací těchto skupin, nabídkou zvýhodněných produktů apod. Velmi tak banka bodovala například u advokátů či notář. Velká část z nich využívá především účty úschov u této banky a s nimi spojené bezplatné účty osobní i firemní. To samé umí banka u doktorů, znalců a dalších skupin.


unicredit TUTO BANKU MŮŽETE OHODNOTIT PŘÍMO ZDE!


S čím přišla banka ve III. čtvrtletí 2018

Skupina UniCredit podepsala chartu žen ve finančním sektoru, a zavázala se tak k rovnému zastoupení mužů a žen ve finančních službách Součást akčního plánu banky v oblasti diverzity

Skupina UniCredit dnes informovala o podepsání charty Ministerstva financí Spojeného království týkající se žen ve finančním sektoru (HM Treasury Women in Finance Charter), a zavázala se tak poskytovat plnou podporu při zlepšování rovného zastoupení mužů a žen v sektoru finančních služeb ve Spojeném království a na celém světě.

Emancipace silně vplula i do bank a finančního sektoru jako takového. I v bankách tak mají mít ženy rovné, no spíše výhodnější pozice, než je tomu v případě mužů. Ale proč ne. I ženy jsou naše matky, partnerky či manželky, nebo dcery, tak proč by se jim nemělo dařit a proč bychom jim k tomu neměli ještě pomáhat. Když se budou naše ženy snažit, má se jim také dařit.

UniCredit Bank nově umožní rezervovat výhodné hypoteční sazby až 24 měsíců dopředu

Stoupající tendence rtuti na teploměru posledních měsíců téměř dokonale kopíruje postupný růst průměrných úrokových sazeb hypotečních úvěrů. UniCredit Bank proto přichází s nabídkou prodloužení doby čerpání refinancování hypotečního úvěru až na 24 měsíců.

Dneska podepíšete a do dvou let čerpáte. To je hlavním smyslem sdělení UniCredit Bank k jejím hypotékám. I díky včasnému uzavření smlouvy, ještě před zpřísněním podmínek ze strany ČNB tak mohou klienti čerpat či využívat výhodnější podmínky ještě další dva roky. Opravdu dobrá finta, jak se vyhnout zpřísnění podmínek pro poskytování hypoték.


 



Vstřícná banka: Dejte UniCredit Bank své vysvědčení - IV. čtvrtletí 2018

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor