Vy jste ještě nezkusili kalkulátor poplatků?


03. 11. 2013  11:54     BP.com     komentáře (1)

Unikátní kalkulátor poplatků webu www.bankovnipoplatky.com pomohl najít nejvýhodnější účet již více než 74 tisícům bankovních klientů. A pomůže i vám! Stačí chvilka času a i vy můžete ušetřit tisíce korun, protože získáte bankovní produkt nejvýhodnější pro vaši individuální potřebu. Je to velmi jednoduché a je to zdarma! Tak jen do toho…





O co jde?

Cílem unikátního kalkulátoru bankovních poplatků je porovnat služby a produkty jednotlivých retailových bank v České republice v rámci jejich aktuální nabídky základních bankovních služeb. Unikátnost je zejména v tom, že výsledný výstup je šitý na míru právě vašim potřebám. Žádné složité vyhledávání v sazebnících a porovnávání neporovnatelných produktů a nabídek! Zjednodušeně řečeno – stačí si vzít svůj výpis z účtu, na kterém máte provedené transakce a poptávané bankoví služby v daném měsíci a podle něho vyplnit formulář. Výsledkem bude přehled nejvhodnějších kont z hlediska ceny. .

KALKULÁTOR ZDE: SPOČTĚTE SI VÁŠ NEJVÝHODNĚJŠÍ ÚČET!

. Ačkoliv jsou některé méně využívané nebo ne zcela objektivně podchytitelné služby z kalkulátoru vypuštěny, pro základní spotřebu bankovních služeb a výběr nejvýhodnějšího bankovního konta je velmi užitečný. „Potvrzují nám to reakce spokojených uživatelů kalkulátoru a jsme za to rádi. Z vlastní zkušenosti totiž víme, že hledání v sazebnících bank může být velmi vyčerpávající,“ řekl k problematice analytik Aleš Rod. V první vlně se kalkulátor bankovních poplatků týká jen účtů pro fyzické osoby. „Připravujeme samozřejmě i kalkulátor pro podnikatelské účty. V něm klienti navíc najdou například zahraniční transakce,“ dodal Patrik Nacher z portálu www.bankovnipoplatky.com. Nově v našem kalkulátoru najdete i bankovní nováčky tuzemského bankovního sektoru, od nichž si detailoví klienti hodně slibují. Budou pro vás výhodné? Zkuste si to spočítat! . Poznámka: Součástí kalkulátoru nejsou účty České spořitelny, neboť vzhledem k individuálnímu sestavování účtu, nebylo možné zadat základní údaje do tabulek. Pokud máte účet u ČS,využijte prozatím jejich vlastní konfigurátor (http://www.csas.cz/banka/pages/configc/detail.jsp?ou=osobni).



Vy jste ještě nezkusili kalkulátor poplatků?


tak jsem zkoušela kalkulátor a uvědomila jsem si, že mám prakticky všechny služby, které kalkulátor ...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15497389888

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více