Vydání a aktivace kreditních karet nyní trvá v GE Money Bank jen několik minut


19. 12. 2012  18:25     tz     komentáře (1)

Kreditní karty vydané v GE Money Bank na počkání si zákazníci nově aktivují i bez nutnosti vyhledat bankomat. PIN ke kartě si totiž mohou nechat zaslat formou SMS a začít tak ihned využívat výhod věrnostního programu bene+ při nakupování. Oblibu kreditní karty vydané na počkání potvrzuje už 72 tisíc klientů, kteří ji v letošním roce získali během jedné návštěvy pobočky do 25 minut. Jde přitom o 94 % všech bankou nově vydaných kreditních karet.





„Vydávání kreditních karet na počkání je jasným příkladem toho, jak GE Money Bank zvyšuje uživatelský komfort produktů a služeb. Možnost získat PIN ke kartě na počkání jednoduše a zdarma SMSkou je v tomto směru dalším krokem,“ říká Viktor Houška, senior manažer úvěrových produktů GE Money Bank. „V praxi to znamená, že klient může z pobočky odejít už s aktivovanou kreditní kartou a okamžitě s ní platit,“ dodává.

 

Klient si v žádosti o vydání nové kreditní karty sám zvolí, jestli chce PIN získat standardně prostřednictvím bankomatu GE Money Bank, nebo jestli využije nové funkce a PIN dostane formou SMS během několika vteřin od předání karty. Novou kreditní kartu pak může ihned začít používat. Služba je zcela zdarma a poskytují ji všechny pobočky banky.

 

Výhodnější nakupování s bene+

Kromě rychlosti vydání mají kreditní karty GE Money Bank ještě další výhodou. Klienti k nim automaticky získají slevu k nákupům v rámci věrnostního programu bene+. U partnerů programu získají až 10 % z útraty zpět, v programu gold bene+ dokonce až 25 %. Z nákupů kdekoli jinde, včetně internetu nebo zahraničí, dostanou zpět 1 %. U karet MoneyCard Plus vydaných do konce roku 2012 získají klienti čtyři měsíce odměnu minimálně ve výši 5 %, respektive až 250 Kč měsíčně. Celkem tak mohou ušetřit 1000 korun, například ještě na vánoční nákupy nebo následné výprodeje.

 

Zažádat o kreditní kartu GE Money Bank lze jednoduše přes internet, telefonicky nebo prostřednictvím bankomatu. Na kterékoli pobočce banky mohou zájemci svou kreditní kartu získat na počkání. Více informací je k dispozici na stránkách www.gemoney.cz.



Vydání a aktivace kreditních karet nyní trvá v GE Money Bank jen několik minut


To je sice pravda, ale jen co se týče karty dočasné. Tu pak totiž zablokujou, a posílají trvalou, "p...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12517084064

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více