Vyděláváte už s kartou bene+ na svých nákupech? Od srpna můžete vydělat víc!


31. 07. 2009  06:36     Milan Kříž     komentáře (0)

Doporučte kartu bene+ svým známým a můžete získat až 900 Kč za každého nového klienta.





Unikátní věrnostní program bene+ startuje 1. srpna 2009 Doporučující kampaň s lákavými finančními bonusy. Stávající klienti GE Money, majitelé karet bene+, mají jedinečnou příležitost získat za doporučení každého nového klienta odměnu až 900 Kč. A to není zdaleka vše.   Pokud stávající klienti bene+ doporučí v období od srpna do října nového klienta, obdrží od GE Money finanční odměnu ve výši od 300 do 900 korun. Maximální výše celkového bonusu není omezena a odvíjí se od počtu získaných klientů. Doporučující kampaň bene+ potrvá tři měsíce, od 1. srpna 2009 až do 31. října 2009.   „Kampaně se mohou zúčastnit všichni majitelé karty bene+ od GE Money. Do akce se zapojí velmi jednoduše, a sice tím, že předají doporučenému klientovi vyplněný bene+ kupon, čímž zároveň stvrzují souhlas s podmínkami této kampaně,“ prozradila Renata Salata, bene+ Program Manažer GE Money.   Informace o podmínkách Finanční bonus získá doporučující osoba poté, co klient, kterému bene+ doporučil, splní 2 jednoduché podmínky. V prvé řadě zažádá o kartu bene+ na kterékoliv pobočce GE Money Bank, kde zároveň předloží vyplněný kupon a následně do dvou měsíců od uzavření bene+ smlouvy nakoupí se svou kartou bene+  jakékoliv zboží nebo služby o celkové hodnotě minimálně 3000 Kč. Poté bude finanční odměna doporučujícímu klientovi připsána na jeho kartu bene+, a to na měsíční bázi, nejpozději však dva měsíce po splnění výše uvedených podmínek. Maximální výše celkového finančního bonusu není omezena.   Výše odměn Za každého nově příchozího prvního až třetího zákazníka bene+ je možné získat od GE Money bonus 300 Kč. Dvojnásobnou odměnu, tedy 600 Kč, získají klienti za každého čtvrtého až šestého doporučeného zákazníka. Nejvyšší bonus ve výši 900 Kč bude připsán za sedmého a každého dalšího získaného klienta.   „Vzhledem k tomu, že maximální výše celkového finančního bonusu není omezena, bude částka 900 Kč připsána na karetní účet všem stávajícím klientům za každého nově příchozího sedmého a dalšího doporučeného klienta bene+. Tedy pokud stávající klient získá např. deset nových klientů bene+, obdrží na svůj účet kreditní karty odměnu v celkové hodnotě 6300 Kč. Získané peníze může využít dle vlastních potřeb, stejně jako odměny, které dostává za každý nákup s kartou bene+,“ vysvětluje Salata.   „Věříme, že se karta bene+ stane prostřednictvím této unikátní kampaně stejně zajímavým společníkem v peněžence rovněž u nově doporučených klientů. Jakmile totiž získají svou kartu bene+, mohou se okamžitě do kampaně zapojit, a to je jeden z našich cílů - odměňovat jak nové, tak stávající klienty“, dodává Salata.   Pravidla a podmínky kampaně naleznete na http://www.beneplus.cz/mimoradne-akce/.   bene+ S kreditní kartou bene+ její majitel při každém nákupu získává minimálně 1 %
z hodnoty transakce zpět. V síti partnerů se odměny pohybují až do výše 10 %. Za každý nákup tak majitel bene+ obdrží odměnu v podobě vrácených peněz. Ty potom může použít podle svých představ. bene+ přináší maximální flexibilitu, protože své majitele neomezuje ve výběru míst nákupu a dává jim možnost získanou odměnu libovolně využít. Kartou bene+ lze navíc platit všude   v České republice, ale i v zahraničí nebo při nákupu přes internet.   Stávající partneři bene+ V současné době má věrnostní progam bene+ tyto partnery: Agip, Datart, CineStar, Village Cinemas, LifeStyle Sports, NeoLuxor, GrandOptical, 123.shop.cz, camel active, Boarderking (dříve Billabong) a Pet Center. Partnerská síť se bude i nadále rozrůstat.   Další výhody bene+ Kreditní karta bene+ nabízí kromě odměn za každý nákup také standardní výhody kreditních karet, jako například až 50 denní bezúročné období. S kartou nejsou spojeny žádné měsíční poplatky, navíc je v prvním roce poskytována zdarma. V dalších letech stojí roční vedení 499 korun. Kartu lze získat z pohodlí domova, bez nutnosti návštěvy pobočky. Stačí požádat telefonicky na zelené lince 800 13 11 11 nebo prostřednictvím webových stránek www.beneplus.cz. GE Money se následně postará o doručení veškeré potřebné dokumentace.


Vyděláváte už s kartou bene+ na svých nákupech? Od srpna můžete vydělat víc!

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12540184080

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více