Vyhnout se při investování nepříjemným překvapením lze s Prémiovým dluhopisem PROFIT 1


08. 12. 2015  10:20          komentáře (0)

-    Prémiový cenný papír PROFIT 1 od České spořitelny nabízí až 35 % potenciál výnosu

-    Dluhopis zaručuje návratnost minimálně 90 % jeho jmenovité hodnoty

-    PROFIT 1 Pravidelně pozoruje a průběžně fixuje dosažené výnosy

Vyhnout se při investování nepříjemným překvapením lze s Prémiovým dluhopisem PROFIT 1




Současné tržní prostředí stále nepřeje úrokům na různých typech bankovních účtů, ale ani konzervativním investičním produktům. Proto Česká spořitelna pro klienty, kteří upřednostňují investice s předem známým potenciálem výnosu a maximálním možným poklesem, připravila nový Prémiový dluhový cenný papír PROFIT 1. Klienti si ho mohou pořídit od 7. prosince 2015 a získat díky němu výnos až 35 % za 5 let. Výnos pětiletého Prémiového dluhového cenného papíru PROFIT 1 je odvozen od vývoje renomovaných globálních společností, které dlouhodobě vyplácejí vysoký dividendový výnos.

Nová řada prémiových dluhových cenných papírů je určena všem, kteří jsou ochotni podstoupit mírná tržní rizika předem známého maximálního možného poklesu za dobu trvání produktu a kteří nechtějí, aby jejich peníze strádaly na bankovních účtech,“ popsal výhody dluhopisu Jaroslav Kropáček, specialista na finanční trhy a investice České spořitelny. 

Kromě zajímavého potenciálu výnosu až 35 % za dobu jeho trvání nabízí tento dluhopis 100% participaci na pravidelně pozorovaném vývoji podkladového aktiva (indexu STOXX® Global Select Dividend 100) a návratnost minimálně 90 % jeho jmenovité hodnoty ke dni jeho splatnosti, Maximální ztráta tak může činit max. 10 % za pět let. Dosažené výnosy jsou navíc pravidelné pozorovány a fixovány. Výsledný výnos je pak vypočten jako 100% participace z průměru čtvrtletních zafixovaných hodnot pozorovaného podkladového aktiva. Investované prostředky jsou zároveň rychle dostupné. Prémiový dluhový cenný papír mohou totiž klienti kdykoliv odprodat i před datem splatnosti a to za tržní cenu uvedenou v kurzovním lístku České spořitelny. Více informací naleznete na webových stránkách našeho investičního centra zde.



Vyhnout se při investování nepříjemným překvapením lze s Prémiovým dluhopisem PROFIT 1

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16433035296

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více