Výhodné financování zemědělské techniky od GE Money Bank na výstavě Země živitelka


27. 08. 2012  12:47     TZ     komentáře (0)

GE Money Bank připravila na prestižní výstavu Země živitelka akční nabídku úvěrů na zemědělskou techniku s úrokem již od 4 % a navíc s výhodným pojištěním stroje. Nabídka přichází v době rostoucího zájmu zemědělců o tyto investice. Jen za první pololetí letošního roku zaznamenala GE Money Bank meziroční nárůst úvěrů na zemědělskou techniku téměř o 50 %. Pozici jedničky ve financování tohoto odvětví potvrzuje banka také prodloužením spolupráce s Agrární komorou ČR.





„Bohatá přehlídka zemědělské techniky na výstavě Země živitelka není skvělou příležitostí jen k výběru strojů, ale také k vyřešení otázky jejich financování. Na budějovickém výstavišti mají zemědělci možnost sjednat si v našem stánku v pavilonu T1 úvěr s úrokovou sazbou podle výše půjčky a bonity žadatele již od 4 %. Nedílnou součástí nabídky je navíc i výhodné all risk pojištění k financovanému stroji,“ říká Mojmír Severin, ředitel sektoru Zemědělství a Ekoenergie GE Money Bank, a dodává: „Přímo na výstavě s námi mohou zemědělci konzultovat své individuální finanční potřeby a v rámci služby EU Servis jim poskytneme i dotační poradentství.“ 

 

Pomoc s vyřízením žádosti o dotaci napříkladu Podpůrného a garančního rolnického a lesnického fondu (PGRLF)je u GE Money Bank samozřejmostí. Aktuální dotační podpora fondu ve výši 3 % v kombinaci s parametry úvěrů GE Money Bank tvoří nabídku, kterou zemědělci čím dál více využívají. Ukazuje to nejen 47% meziroční nárůst objemu úvěrů banky na zemědělskou techniku za první půli letošního roku. Klienti projevili chuť nakupovat stroje především v průběhu června, kdy vyčerpali na úvěrech rekordní částku ve výši téměř 250 milionů korun.

 

GE Money Bank umožňuje zemědělcům uhradit z úvěru až 100 % kupní ceny techniky včetně DPH, nehledě na její stáří či značku. K zajištění úvěru slouží samotný stroj. Kromě pravidelných splátek nabízí banka individuální splátkový kalendář v závislosti na příjmu klienta, nepravidelné splácení s vazbou na výplatu dotace či odklad splátek až o 12 měsíců.Celková doba splácení se pohybuje od dvou do osmi let, u úvěru s podporou PGRLF do 7 let (podmínka fondu). V případě zájmu o úvěr na výstavě Země živitelka konané od 30. srpna do 4. září dostanou zemědělci jako pozornost láhev vína. Prvních 10 klientů s nejrychleji načerpaným úvěrem a vyplněným certifikátem na stánku banky získá tablet Prestigio Multipad.

 

Partnerství GE Money Bank s Agrární komorou ČR

Partnerství s Agrární komorou ČR poskytuje bance řadu nových možností, například sledovat aktuální vývoj legislativy a flexibilně reagovat na její změny ve své produktové nabídce i v poradenství. Díky tomu získávají klienti GE Money Bank přidanou hodnotu, kterou hojně využívají při plánování rozvoje svého podnikání. Přínos dosavadní spolupráce zahájené na loňské výstavě Země živitelka potvrdí obě strany na letošním ročníku prodloužením smlouvy o partnerství.

 

Více informací o službách a produktech GE Money Bank získají zemědělci přímo na výstavě Země živitelka nebo například ještě na Národní výstavě českého strakatého skotu v Radešínské Svratce dne 6. 9. 2012. Kontaktovat mohou také svého firemního bankéře nebo mohou využít linku 844 844 844 či www.gemoney.cz/agroprodukty.

 


Výhodné financování zemědělské techniky od GE Money Bank na výstavě Země živitelka

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15691110640

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více