Výsledky soutěže Zlatá koruna


09. 06. 2009  12:15     Jaroslav Brož     komentáře (0)

Více než 126 000 hlasujících rozhodlo o letošní Ceně veřejnosti a Ceně podnikatelů v soutěži Zlatá koruna.





Podle výsledků hlasování, které skončilo tuto neděli, získalo Cenu veřejnosti Zlatá koruna 2009 internetové bankovnictví InternetBanka společnosti GE Money Bank. Cenu podnikatelů si letos odnáší Komplexní pojistný program pro dopravce České pojišťovny. Obě ceny a další ocenění udělovaná v soutěži Zlatá koruna budou předány 23. června na tradičním galavečeru v TOP HOTELu Praha.   "Děkujeme všem klientům, kteří hlasovali a především používají Internet Banku GE Money Bank. Uznání našich zákazníků je ta nejlepší forma ocenění, a proto si velmi vážíme našeho vítězství v Ceně veřejnosti. Naším cílem je i nadále poskytovat výborné produkty a služby zákazníkům. Naše Internet Banka obsahuje jedinečnou aplikaci GE Money Manager, která umožňuje klientům řídit jejich finance pomocí jednoduchých a snadných přehledů příjmů a výdajů," říká Peter Herbert, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Bank.   "Jsme potěšeni tím, že náš Komplexní pojistný program pro dopravce ve velké konkurenci podnikatelských produktů uspěl a získal Zlatou korunu v Ceně podnikatelů.  Nejnovější ocenění je potvrzením toho, že naše strategie při inovaci produktového portfolia  je správná. Vycházíme vždy ze znalosti specifických požadavků našich klientů a podle nich dynamicky přetváříme nabídku pojištění. Nejinak tomu bylo i v oceněném produktu pro provozovatele silniční dopravy, zasílatele a majitele přepravovaných zásilek. Rizik, kterým jsou každodenně vystavováni, se nemusejí obávat, "jedeme" v tom s nimi," vzkazuje svým stávajícím i potenciálním klientům Milan Beneš, náměstek pro podnikatelská rizika České pojišťovny.   Druhé místo v Ceně veřejnosti patří mKontu, osobnímu účtu mBank a na třetí pozici se umístila Nízká hyposplátka Raiffeisen stavební spořitelny. V Ceně podnikatelů patří druhé místo Komplexnímu pojištění podnikatelů NOE Plus Allianz pojišťovny a třetí místo si vybojovalo pojištění TREND pojišťovny Kooperativa.   Letošní sedmý ročník soutěže Zlatá koruna o nejlepší finanční produkty roku byl z pohledu hlasování veřejnosti výjimečný počtem účastníků. Zatímco loni se stejného hlasování zúčastnilo 43 293 osob, letos to bylo 126 030 hlasujících. V Ceně veřejnosti bylo odevzdáno 112 879 hlasů a v Ceně podnikatelů 13 151 hlasů. Rekordní byl i počet produktů, pro které lidé hlasovali. Letos jich bylo 615, tedy o 75 více než loni.   Hlasování o Cenu veřejnosti bylo i letos dvoukolové. Z prvního kola, které bylo ukončeno 20. dubna a hlasovalo v něm 59 405 lidí, postoupilo do finálového kola dvacet finančních produktů s největším počtem hlasů. Na rozdíl od prvního kola, které probíhalo na internetu, bylo tak možné ve finálovém kole hlasovat i prostřednictvím SMS zpráv.

 

Výsledky hlasování:

 

Cena veřejnosti – konečné pořadí produktů do 10. místa

  1. Internet Banka / GE Money Bank, a.s. 2. mKonto - osobní účet / mBank - BRE Bank SA organizační složka podniku 3. Nízká hyposplátka / Raiffeisen stavební spořitelna, a.s. 4. Úrazové pojištění dospělých a dětí / Česká pojišťovna, a.s. 5. PERSPEKTIVA 6 BN / Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group 6. Spořicí účet ING Konto / ING Bank N.V., organizační složka 7. SERVIS 24 / Česká spořitelna, a.s. 8. eKonto – Účet, za který vám budeme platit / Raiffeisenbank, a.s. 9. ATRAKTIV úvěr 3,7 % p.a. / Českomoravská stavební spořitelna, a.s. 10. Spořicí účet Genius Plus / GE Money Bank, a.s.  

Cena podnikatelů – konečné pořadí produktů do 10. místa

  1. Komplexní pojistný program pro dopravce / Česká pojišťovna, a.s. 2. Komplexní pojištění podnikatelů NOE Plus / Allianz pojišťovna, a.s. 3. TREND / Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group 4. Podnikatelské eKonto / Raiffeisenbank, a.s. 5. mBUSINESS KONTO / mBank - BRE Bank SA, organizační složka podniku 6. Konto Genius Business Active / GE Money Bank, a.s. 7. ORDINACE / Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group 8. mBUSINESS eMAX / mBank - BRE Bank SA, organizační složka podniku 9. Mini úvěr Profit / Česká spořitelna, a.s. 10. Spořicí účet pro podnikatele / GE Money Bank, a.s.


Výsledky soutěže Zlatá koruna

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15555033632

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více