Web Poštovní spořitelny přináší nové komunikační cesty – call back a chat


12. 04. 2011  11:59     Denisa Salatková     komentáře (0)

Poštovní spořitelna spouští nové informační kanály, jejichž cílem je maximální usnadnění komunikace se zákazníky. Nedávný průzkum Poštovní spořitelny ukázal, že klienti preferují rychlou a co možná nejsnadnější komunikaci s odborníkem. Díky novým webovým službám „Zavoláme vám zpět“ a „Chat“ si můžou zákazníci vybrat takový způsob komunikace, jaký jim vyhovuje. Novinku již úspěšně vyzkoušely desítky zákazníků.





„Pokud klient preferuje rychlou online komunikaci, může si chatovat s pracovníkem call centra na předem zvolené téma. Stejně tak si může objednat volání Klientského pracovníka, a to přesně v době, která mu vyhovuje,“ vysvětluje Petr Lipenský z Poštovní spořitelny.

V případě zpětného volání stačí vyplnit krátký webový formulář s kontaktními údaji, ve kterém si zájemce sám určí dobu, kdy chce, aby ho klientský poradce kontaktoval. Chat funguje v době pondělí až neděle vždy od 9:00 do 22:00. „Zatím máme se službou výborné zkušenosti, průměrná doba diskuse s jedním klientem je 6 minut,“ doplňuje Petr Lipenský.

Odkaz na služby je k dispozici hned na úvodní webové stránce Poštovní spořitelny pod volbou Rychlý kontakt, kde jsou umístěny ikony pro chat i zpětné volání. Stejné ikony najde návštěvník webových stránek také u produktů, u nichž je tato služba zpřístupněna.   Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.


Web Poštovní spořitelny přináší nové komunikační cesty – call back a chat

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15723581184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více