Web PS umožní uzavírat pojištění online


17. 03. 2009  15:47     Denisa Salátková     komentáře (0)

Klienti mohou z pohodlí svého domova rychle a jednoduše na adrese www.postovnisporitelna.cz zařídit cestovní či úrazové pojištění, povinné ručení nebo pojištění domácnosti, které nabízí ČSOB Pojišťovna.





Dnes již není potřeba chodit kvůli pojistce či povinnému ručení osobně do pojišťovny. Řešení přináší Poštovní spořitelna, která nově na svých internetových stránkách nabízí možnost uzavírat pojištění online. Klienti tak mohou z pohodlí svého domova rychle a jednoduše na adrese www.postovnisporitelna.cz zařídit cestovní či úrazové pojištění, povinné ručení nebo pojištění domácnosti, které nabízí ČSOB Pojišťovna.   „V poslední době prudce stoupá zájem klientů o koupi pojištění prostřednictvím elektronických distribučních kanálů. Klienti mají zájem o cestovní pojištění, povinné ručení nebo pojištění domácnosti. Rozhodli jsme se jim proto prostřednictvím webu PS nabídnout možnost, jak pojištění vyřídit.,“ vysvětluje Leila Goulliová, ředitelka Marketingu přímého prodeje Poštovní spořitelny. „Nabídka online produktů se bude i nadále rozšiřovat,“ dodává Goulliová.   Návštěvníci webu Poštovní spořitelny mají kromě cestovního či úrazového pojištění možnost sjednat si i pojištění domácnosti, které obsahuje asistenční služby. ČSOB Pojišťovna Assistance je tak připravena 24 hodin denně poradit s řešením jakékoliv havarijní situace, zajistit pomoc při zabouchnutí dveří nebo ztrátě klíčů, či zařídit instalatérské, topenářské, elektrikářské a kanalizační práce zdarma až do limitu 1 800 Kč včetně materiálu.   Prodej pojištění on line není jedinou novinkou na webu PS. Na úvod roku 2009 se internetové stránky dočkaly několika vylepšení, kromě nové grafické úpravy a přehlednějšího uspořádání přibyly také nové funkce. Zdokonaleno bylo fulltextové vyhledávání a část pro klienty „Poradíme vám“. Přidány byly také nové odkazy „Spočítejte si“ a „Sjednat“, které umožňují návštěvníkům stránek modelové výpočty, resp. požádat o schůzku na Finančním centru.   Mezi hlavní výhody webu Poštovní spořitelny pak i nadále patří přehlednost a jednoduchost. Cílem je vybudování bližšího vztahu se zákazníky a upevnění pozice proklientsky orientované banky.



Web PS umožní uzavírat pojištění online

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15464701808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více