WPB Capital:
implementace bankovního systému Arbes OBS úspěšně dokončena


17. 01. 2011  10:55     Karel Pluhař     komentáře (0)

WPB Capital, spořitelní družstvo úspěšně dokončilo implementaci bankovního systému Arbes OBS. Tato významná investice do rozvoje umožňuje spořitelnímu družstvu rozšířit nabídku o standardní bankovní produkty a služby jako jsou běžné účty, internetové bankovnictví nebo kontokorentní úvěry.





V souvislosti s plány rozvoje WPB Capital k 1. 1. 2011 úspěšně implementovalo nový informační systém, který umožňuje zákazníkům přístup k účtům pomocí nejmodernějších kanálů vzdáleného bankovnictví, jako jsou internet a SMS Banking.   Softwarová platforma ARBES OBS představuje moderní bankovní systém, který dokáže pokrýt kompletní bankovní agendu včetně všech Back Office a Front Office operací, podpory vzdálených poboček a veškerých funkcí pro provoz komunikačních kanálů, jako jsou internet, GSM, email atd. Díky své architektuře a modulární koncepci lze tento moderní bankovní systém pružně přizpůsobovat našim konkrétním požadavkům“ říká Tibor Kapralčík, IT ředitel WPB Capital. Zavedení bankovního systému završuje podstatný růst WPB Capital v roce 2010. Počet klientů dosáhl 8000, bilanční suma překročila úroveň 4,5 mld. Kč a došlo k navýšení základního kapitálu na 380 mil. Kč. „Zpracování požadavků stále většího počtu klientů vyžaduje kvalitní a špičkové technické řešení odpovídající potřebám dlouhodobě rostoucí společnosti. Implementace bankovního systému Arbes OBS pro nás znamená další krok v neustálém zvyšování rozsahu a kvality našich služeb. Jde o významnou investici do dalšího rozvoje WPB Capital,“ dodává Tibor Kapralčík.


WPB Capital: implementace bankovního systému Arbes OBS úspěšně dokončena

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12489153760

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více