WPB Capital nabízí termínovaný vklad s neomezeným počtem bezplatných výběrů


02. 07. 2012  12:50     tz     komentáře (0)

WPB Capital, spořitelní družstvo, zavádí nový produkt: Termínovaný vklad s možností bezplatných výběrů. Roční zhodnocení až 4 % je kombinováno s libovolným počtem výběrů hotovosti až do výše 30 % z celkového vkladu, maximálně ale do výše 300 tisíc Kč.





Příležitost vybírat kdykoli až do celkové výše 30 % prostředků činí z Termínovaného vkladu s bezplatným výběrem jedinečný produkt. Změny vycházejí vstříc klientům, kteří chtějí mít jistotu garantované sazby, ale zároveň si potřebují část peněz ponechat ve vysoce likvidní formě. V případě náhlé finanční potřeby je možné peníze využít okamžitě po zadání výběru, což je srovnatelné s jakýmikoli spořicími účty na trhu. Klient není za výběr nijak penalizován a s libovolným počtem realizovaných výběrů nejsou spojeny žádné poplatky.

 

Výhodou Termínovaného vkladu s možností bezplatného výběru je garance pevné úrokové sazby. Pokud se klient svými výběry dostane do jiného pásma úročení, zhodnocují se mu vkladové prostředky od daného dne podle úrokových sazeb platných pro dané pásmo.

  Klíčové výhody Termínovaného vkladu s bezplatným výběrem:
  1. Garantované zhodnocení až 4 % ročně po celou délku vkladu
  2. Libovolný počet výběrů až do výše 30 % prostředků nebo 300 000 Kč
  3. Žádné poplatky, žádné sankce
  4. Doba splatnosti od 6 měsíců do 5 let
 

Součástí vkladového produktu je také běžný účet, vedený zdarma a umožňující realizovat platební styk v rámci ČR bez poplatků. K účtu je také zdarma dostupné internetové bankovnictví, prostřednictvím kterého můžete kdykoli z pohodlí domova uskutečnit například právě bezplatný výběr.

Více podrobností o Termínovaném vkladu s bezplatným výběrem naleznete na: http://www.wpb.cz/cz/wpb-terminovany-vklad-s-moznosti-bezplatneho-vyberu



WPB Capital nabízí termínovaný vklad s neomezeným počtem bezplatných výběrů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15468638880

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více