WPB Capital zvyšuje úrokové sazby spořicího účtů až na 4,65 procent ročně


02. 07. 2012  15:53     tz     komentáře (0)

WPB Capital, spořitelní družstvo, zvyšuje maximální úrokovou sazbu na spořicím účtu až na 4,65 % ročně. Navíc zavádí i nové délky výpovědní lhůty. Spořicí účet si je tak nyní možné u WPB Capital založit s výpovědní lhůtou od jednoho měsíce až po pět let.





Ke každému nově založenému spořicímu účtu u WPB Capital dostává klient bonus k úrokové sazbě ve výši 0,3 % ročně. Nárok na bonus přitom není nijak limitovaný výši uložené částky ani zvolenou délkou výpovědní lhůty.

Bonus není časově omezený a je platný až do doby prvního podání výpovědi, přičemž následně jsou úspory zhodnocovány dle platného sazebníku. S maximální úrokovou sazbou až 4,65 % ročně se stává spořicí účet od WPB Capital jedním z nejvýhodnějších vkladových účtů na trhu.

Už při vkladu 20 000 Kč s výpovědní lhůtou 5 let tak dosáhne úroková sazba 4 % ročně. Efektivní úroková sazba je pak díky měsíčnímu připisování úroků ještě vyšší a hravě překoná i pesimistické předpovědi vývoje inflace. „Naprostá většina bankovních produktů nedokáže prostředky klientů ochránit před inflací. Jen více či méně zmírňuje její účinky. Spořicí účet od WPB Capital umožňuje, aby inflaci snadno překonali i drobní střadatelé, kteří mohou ukládat nepravidelně jen malé částky a nechtějí nést riziko ztráty prostředků,“ říká Peter Mojcík, místopředseda představenstva WPB Capital, spořitelní družstvo.

Spořicí účet od WPB Capital, spořitelní družstvo, navazuje svojí logikou na dříve masově rozšířené vkladní knížky. Na účet lze kdykoli přivkládat libovolnou hotovost, která se okamžitě začíná úročit výhodnou úrokovou sazbou. V momentě, kdy chce klient prostředky vybrat, musí podat výpověď a prostředky získá až po uplynutí výpovědní lhůty. Vklad je samozřejmě úročen po celou výpovědní lhůtu, klient však od této chvíle přichází o bonus 0,3 % ročně.

Více informací o spořicím účtu včetně všech aktuálních sazeb naleznete na: http://www.wpb.cz/cz/wpb-sporici-ucet



WPB Capital zvyšuje úrokové sazby spořicího účtů až na 4,65 procent ročně

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15554043184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více