Wüstenrot snížil garantované úrokové sazby hypoték o 0,2 % ročně


09. 05. 2012  13:04     tz     komentáře (0)

Wüstenrot hypoteční banka snížila s platností od 7. května úrokové sazby účelových hypoték na bydlení a refinancování pro fyzické osoby až o 0,2 pro- centního bodu. Při sjednání pojištění nemovitosti a životního pojištění u Wüstenrotu se úroková sazba hypotečního úvěru snižuje o další dvě desetiny procenta.





Snížení úrokových sazeb

Banka snížila tříleté a pětileté garantované úrokové sazby účelových hypoték na bydlení a refinancování dříve poskytnutých úvěrů o 0,2 procentního bodu. Snížení se týká i Hypotéky bez příjmů, která je určena na účely bydlení pro klienty, kteří nemohou standardním způsobem doložit příjmy, a Hypotéky na pronájem, tedy hypotečního úvěru, kterým klient financuje pořízení nemovitosti, která neslouží vlastnímu bydlení ale k dalšímu pronájmu.

 

Hypotéka i za 3,09 % ročně a pojištění se slevou

Mimořádně zvýhodněnou nabídku připravil Wüstenrot pro klienty, kteří si současně s hypotékou na bydlení nebo refinancování sjednají pojištění nemovitosti a životní pojištění.    V tomto případě se úroková sazba – garantovaná, minimální i EXTRA - snižuje o další 0,2 % p.a. a současně je klientovi poskytnuta 20% sleva na pojistném u pojištění nemovitosti a 10% sleva u životního pojištění.  Klient, který splní podmínky pro EXTRA sazbu, může hypotéku získat už za 3,09 % p. a.

 

Zcela bez poplatku nebo za jednotných 2999 korun

Současná nabídka hypoték je atraktivní i tím, že klienti podstatně ušetří na poplatcích za vyřízení úvěru. Zcela zdarma je Hypotéka na vlastní bydlení do 85 % hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na tři a pět let. Za vyřízení Hypotéky na bydlení s dvouletou fixací činí poplatek jen 2 999 korun.

Tento jednotný poplatek účtuje banka také u Hypotéky na domácnost, Hypotéky na pronájem a neúčelové – americké Hypotéky na cokoliv.

 

Nižší úroky a poplatky také u úvěrů pro právnické osoby

Finanční skupina Wüstenrot se dlouhodobě zaměřuje také na poskytování úvěrů a hypoték právnickým osobám – především bytovým družstvům a společenstvím vlastníků na účely oprav, rekonstrukcí a modernizací bytových domů. Od 7. května snížil Wüstenrot tří a pětileté úrokové sazby hypotéky HypoRevit a úvěru TopRevit o 0,2 % ročně a poplatek za zpracování úvěru na polovinu.

 

Podrobnosti a přehledy aktuálně platných úrokových sazeb jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz



Wüstenrot snížil garantované úrokové sazby hypoték o 0,2 % ročně

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15568276960

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více