Wüstenrot upravuje úrokové sazby a snižuje poplatky za vyřízení hypotéky


14. 03. 2011  14:24     Helena Dušková     komentáře (0)

Wüstenrot startuje 15. března velkou jarní kampaň na podporu financování bydlení. Speciálně se zaměřuje na poskytování nových hypoték na bydlení a na refinancování dřívějších úvěrů. Po únorovém snížení úrokových sazeb přichází Wüstenrot s jejich další úpravou a snížením poplatků za vyřízení hypotéky.





Vyřízení Hypotéky Wüstenrot na vlastní bydlení s pětiletou fixací úrokové sazby do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti je v rámci kampaně zdarma, u dvou a tříleté sazby byl poplatek snížen na jednotných 2999 korun.

U hypotéky REFIN na refinancování stávajících úvěrů snížila banka úrokové sazby hypoték poskytovaných do 85 % LTV o 0,25 %. Garantované sazby tak klesly na 3,99 % u tříleté a 4,06 % u pětileté sazby. Hypotéku REFIN vyřizuje banka zdarma.

Příslib nižší, tj. minimální a EXTRA úrokové sazby, která se pohybuje výrazně pod 4 % p.a.– je nyní nově v kompetenci finančního poradce. Podmínky těchto sazeb jsou pro klienta velmi transparentní a banka pro jejich získání nevyžaduje sjednání dalších produktů.

Banka zavedla jednotný poplatek za vyřízení úvěru ve výši 2 999 korun také u Hypotéky na domácnost a neúčelové Hypotéky na cokoliv. Klienti, kteří potřebují kromě financování nemovitosti další prostředky na vybavení domácnosti či na jiné účely, mohou tyto hypotéky využít v kombinaci s hypotékou na bydlení či s hypotékou REFIN.

Za snížený poplatek 2999 korun je poskytována i Hypotéka na pronájem.

Celá jarní akce a reklamní kampaň se nese v duchu „Ve Wüstenrotu vás neoškubeme“. Garance úrokové sazby, jasně dané podmínky, žádné skryté poplatky, žádné výdaje spojené s nutností dalších produktů (běžného účtu, platební a kreditní karty apod.), klient Wüstenrotu tedy neplatí nic neočekávaného navíc.

  Aktuální úrokové sazby a poplatky najdete na: http://www.wuestenrot.cz/o-nas/banka/aktualni-urokove-sazby/ http://www.wuestenrot.cz/o-nas/banka/sazebnik-poplatku/  


Wüstenrot upravuje úrokové sazby a snižuje poplatky za vyřízení hypotéky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12602274128

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více