Z bankomatů ČSOB nově vyberete i mobilem


08. 09. 2016  10:39          komentáře (0)

Od pondělí 12. září mohou lidé u bankomatů ČSOB a Ery Poštovní spořitelny vybrat bezkontaktně. Princip je stejný jako u bezkontaktních plateb u obchodníků – stačí mávnout kartou, přiložit platební nálepku nebo telefon s aplikací ČSOB NaNákupy, zadat PIN a vybrat požadovanou hotovost. Během září si veřejnost bude moci novinku vyzkoušet v pilotním provozu na 37 bankomatech. Do konce roku by jich mělo být 80.

Z bankomatů ČSOB nově vyberete i mobilem




Bezkontaktní ATM_Premium_m„Víme, že bezkontaktní výběry z bankomatů jsou pro veřejnost lákavé. Naši klienti, kteří využívají aplikaci NaNákupy, mají navíc možnost vybrat si peníze i mobilem, což ještě více zvyšuje atraktivitu této služby. Teď už opravdu bude možné vyrazit za zábavou nebo na nákupy, aniž byste si museli brát kartu či peněženku. Pomocí mobilu nejen zaplatíte, ale nově také v případě potřeby vyberete hotovost,“ říká Jana Opršalová, manažerka útvaru Platební komfort a služby ČSOB.

 

Bezkontaktní výběry z bankomatů se budou pilotovat zatím na 37 bankomatech po celé České republice. „Alespoň jeden bezkontaktní bankomat bude ve velkých městech, jako jsou Brno, Ostrava, Plzeň, Hradec Králové a samozřejmě Praha. Pokud zkušební provoz dopadne dobře, zavedeme bezkontaktní výběry na dalších bankomatech. Do konce roku by jich mělo být až 80,“ upřesňuje Jana Opršalová.

 

Zavedení bezkontaktních bankomatů znamená pro klienty zvýšení komfortu a bezpečnosti. Jestliže bude klient provádět transakce na bankomatu bezkontaktně, zcela odpadá nebezpečí možného skimmingu. Skimmování magnetického proužku platební karty a její následné zneužití totiž hrozí jen při kontaktním použití karty. Bezpečnost podporuje i fakt, že klient musí i při bezkontaktním výběru hotovosti vždy zadat PIN.

Bezkontaktní ATM_COOL karta_01_m Bezkontaktní ATM_COOL karta_m Bezkontaktní ATM_mobil 



Z bankomatů ČSOB nově vyberete i mobilem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12467975312

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více