Zábavná Penzička je na webu, facebooku i na YouTube


31. 10. 2012  11:18     Petr Brousil     komentáře (0)

Kampaň Penzijního fondu České pojišťovny s názvem Penzička již dva týdny baví televizní diváky a kvarteto zestárlých komiků shlíží i z billboardů a tiskové inzerce. Kampaň je nyní kompletní i v digitálním světě. Webové stránky penzicka.cz doplňuje facebookový profil a YouTube kanál, na kterém jsou všechny zábavné skeče ke zhlédnutí.





Zatímco televizní spoty mají diváky zejména pobavit a zaujmout, webové stránky Penzicka.cz k tomu všemu přidávají informační obsah,“ vysvětlujeLibor Pergl, ředitel pro obchod a marketing Penzijního fondu České pojišťovny. Na webových stránkách jsou tak vedle videí se zábavnými skeči hlavně informace o přínosech penzijního připojištění, včetně možnost jednoduchého sjednání smlouvy do konce listopadu. „K 30. 11. 2012 se totiž z důvodu blížící se penzijní reformy přestane tento oblíbený finanční produkt prodávat. Kdo chce tedy využít poslední šance a začít si na stáří spořit podle stávajících podmínek, tomu na stránkách stačí pár kliknutí,“ dodává Libor Pergl.
 
Pro oslovení mladší cílové skupiny vytvořil největší penzijní fond u nás, Penzijní fond České pojišťovny, rovněž facebookový profil kampaně. Nabízí další vtipné příspěvky k již natočeným spotům. Humor, se kterým tvůrci kampaně k tématu přistoupili, se na facebooku dále rozvíjí, ať už v podobě blahopřání Ondřeji Sokolovi k 71. narozeninám, tak informací ze zákulisí.
Vydařená videa Penzičky jsou k vidění rovněž na YouTube, kde se s nimi mohou seznámit ti, kteří nesledují TV, nemají facebook, nebo i ti, kteří se zkrátka jen chtějí dlouho a dobře bavit.


Zábavná Penzička je na webu, facebooku i na YouTube

Diskutovat (0)


Vinou spících peněz na neúročených účtech Češi od počátku roku přišli o

45454556848

Devizová kalkulačka

Vypočítat

Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756