Zahraniční výběry z bankomatů za stejnou cenu jako v ČR


25. 06. 2008  13:27     Tomáš Pavlík     komentáře (0)

Pro většinu klientů to znamená, že za výběr nebudou platit žádný poplatek. Jde o klienty, kteří využívají některé z Osobních kont (vyjma konta Pohoda = 9 Kč) či Business kont.





Od 1. července 2008 budou klienti UniCredit Bank vybírat hotovost z bankomatů UniCredit Group v zahraničí za stejných podmínek jako v České republice. Pro většinu klientů to znamená, že za výběr nebudou platit žádný poplatek. Jde o klienty, kteří využívají některé z Osobních kont (vyjma konta Pohoda = 9 Kč) či Business kont. Pro zbývající klienty se poplatek snižuje ze 100 Kč + 0,5 % z vybírané částky na pouhých 5 Kč*. Nabídka je časově neomezená a vztahuje se na víc než 15 tisíc bankomatů v 16 evropských zemích skupiny UniCredit Group.

„Sjednocením sazebníku v rámci sítě UniCredit Group pro výběry z bankomatů výrazně ulehčíme našim klientům cestování po celé Evropě, a to včetně nejnavštěvovanějších turistických destinací, jako je například Chorvatské, kde je našim klientům k dispozici
650 bankomatů,“
uvedl Jakub Dusílek ředitel Divize řízení segmentů a produktů retailového bankovnictví UniCredit Bank.

Tímto krokem se stávají platba kartou v obchodě a výběry z bankomatů v zahraničí stejně výhodné. „Se vzrůstajícími cenami za pohonné hmoty, potraviny a služby můžeme našim zákazníkům nabídnout zajímavou kompenzaci nákladů na dovolené v zahraničí,“ komentoval přednosti nabídky Jakub Dusílek, který současně upozorňuje také na další konkurenční výhodu karet, kdy debetní karty obsahují také zdarma cestovní pojištění TRAVEL Basic, nebo možnost sjednání cestovního pojištění TRAVEL Plus. Pojištění TRAVEL zahrnuje nejen pokrytí léčebných výloh a úrazového pojištění, ale také pojištění osobních věcí, zavazadel a nadstandardní asistenční a právní služby

Od července bude na webových stránkách UniCredit Bank k dispozici jednoduchý nástroj na vyhledávání nejbližšího bankomatu v zahraničí patřící do skupiny UniCredit Bank.

*) V případě kreditních karet upravuje UniCredit Bank poplatek za výběr z bankomatu v zahraničí ze současných 100 Kč + 0,5 % z vybírané částky na 40 Kč + 1 % z částky.

 

 

Země

Název banky

Bosna a Hercegovina

HVB Central Profit Banka / UniCredit Zagrebačka Banka / Nova Banjalučka Banka

Bulharsko

UniCredit Bulbank

Chorvatsko

Zagrebačka Banka

Maďarsko

UniCredit Bank

Německo

Bayerische Hypo- und Vereinsbank AG

Polsko

Bank Pekao

Rakousko

Bank Austria

Rumunsko

UniCredit Tiriac Bank

Rusko

UniCredit Bank

Slovensko

UniCredit Bank

Slovinsko

UniCredit Bank

Srbsko

UniCredit Bank

Itálie

UniCredit Bank

Turecko

Yapi Kredi

Ukrajina

UniCredit Bank

 



Zahraniční výběry z bankomatů za stejnou cenu jako v ČR

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16239494176

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více