Zájemci o schůzku v pobočce České spořitelny se mohou nově objednat prostřednictvím internetu


07. 05. 2012  16:18     tz     komentáře (0)

Česká spořitelna připravila pro všechny zájemce o schůzku v pobočce České spořitelny nový způsob objednání. Nejen klienti České spořitelny si nyní mohou zdarma sjednat schůzku s bankovním poradcem prostřednictvím internetu. Objednat se lze nejen do konkrétní pobočky, ale také na určité datum a čas. Prostřednictvím internetu se lze objednat jak na hotovostní, tak i bezhotovostní přepážku.





„Česká spořitelna tímto krokem rozšiřuje způsoby, jakým se zájemci o schůzku v pobočce mohou objednat. Vycházíme vstříc lidem, kteří chtějí řešit záležitosti s bankovním poradcem ihned po příchodu do pobočky. Navíc mohou tento systém využívat všichni zájemci o schůzku. Nemusí vůbec být klienty České spořitelny,“ uvedl Tomáš Vaníček, ředitel odboru řízení pobočkové sítě České spořitelny.   Nový způsob objednávání do poboček je realizován prostřednictvím internetových stránek České spořitelny (www.csas.cz) a v současné době se tímto způsobem mohou klienti objednávat do 228 poboček po celé České republice, ve kterých je instalován odbavovací systém Q-Matic.   Objednání prostřednictvím internetu je velmi jednoduché a intuitivní. Zájemce si na internetových stránkách České spořitelny zvolí pobočku, kterou chce navštívit a která systémem on-line objednávání disponuje (pobočka je označena symbolem ikony).   Podle svých preferencí si zájemce vybere z nabízených volných dnů a časů. Následně zadá základní údaje o své osobě a požadavek odešle. Systém objednávku zaregistruje a potvrdí, a následně zobrazí pořadové číslo. Toto číslo pak bude v daný den a čas vyvoláno na elektronické zobrazovací tabuli v pobočce, do které se klient objednal.
Zájemci o schůzku v pobočkách České spořitelny se mohou kromě tohoto systému k návštěvě objednávat též prostřednictvím telefonu u poradců pobočky, kterou chtějí navštívit, a také pomocí Kontaktního centra České spořitelny. I v těchto případech budou k návštěvě vybrané pobočky objednáni na konkrétní datum i čas.


Zájemci o schůzku v pobočce České spořitelny se mohou nově objednat prostřednictvím internetu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16516997600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více