Založte si U konto od UniCredit Bank online z pohodlí domova


14. 02. 2019  00:08          komentáře (0)

UniCredit Bank přichází s možností založit si účet U konto online přímo na webových stránkách www.unicreditonline.cz odkudkoliv, například přímo z pohodlí domova. Jediné, co k tomu budete potřebovat, je mobilní telefon a e-mail, existující bankovní účet, váš občanský průkaz a druhý doklad totožnosti.

Založte si U konto od UniCredit Bank online z pohodlí domova




Založit si U konto online může každý, kdo vlastní bankovní účet, a to odkudkoliv a kdykoliv. Celý proces je jednoduchý a zabere vám jen pár minut. Účet si můžete založit také přes mobilní telefon nebo tablet.

K U kontu získáte internetové i mobilní bankovnictví zdarma a spoustu dalších výhod, jako je například slevový program U-šetřete. Ať už vybíráte peníze doma nebo v cizině z bankomatu kterékoliv banky, nezaplatíte za to ani korunu. I vedení účtu je zcela bez poplatků. Stačí mít na účtu měsíční obrat alespoň 12 tisíc korun a neplatíte žádné poplatky. Studujete? Pokud je vám do 26 let, všechny výhody U konta získáte úplně zdarma a nemusíte dokládat žádné potvrzení o studiu. Založení účtu online je snadné a v pár krocích ho zvládne každý.

 

A jak samotné zakládání U konta online probíhá?

Nejprve klient vyplní své jméno, telefonní číslo a e-mailovou adresu. Poté nahraje fotografii občanského průkazu a druhého dokladu totožnosti a doloží aktuální výpis z účtu. Nakonec stačí odsouhlasit smluvní dokumentaci, provést jednoduchou kontrolní platbu v symbolické výši 1 Kč na účet UniCredit Bank a vše je hotovo.

Jakmile bude U konto založeno, klient obdrží přihlašovací kódy k mobilnímu bankovnictví Smart Banking a může tak naplno využívat všech výhod U konta.

Založit si U konto online může každý, kdo je starší 18 let, vlastní bankovní účet, má občanský průkaz platný nejméně 30 dnů a má platný pas nebo řidičský průkaz.


 



Založte si U konto od UniCredit Bank online z pohodlí domova

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12467382032

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více