Zaměstnanci ČSOB nadělili dárky dětem z šesti dětských domovů


06. 01. 2012  09:22     TZ     komentáře (0)

Vánoce jsou obdobím, na které se děti velice těší. Nejenže si nazdobí stromeček, pochutnají si na spoustě cukroví, ale také dostanou dárky. Dětem z dětských domovů, kterým dárky nemohou nadělit rodiče, se rozhodla zahrát na Ježíška ČSOB a splnila jim jejich vánoční přání. Celkem banka obdarovala 228 dětí z 6 dětských domovů.





Rozdávání vánočních dárků dětem v těžkých životních situacích ČSOB zorganizovala již podruhé. Již v roce 2010 byl o tuto akci velký zájem a o uplynulém adventu se ještě zvýšil. Všechna přání od dětí byla doslova rozebrána během jediného týdne. Naši zaměstnanci se často zapojují do dobročinných aktivit a jejich počet neustále roste. ČSOB není cizí osud dětí z dětských domovů a v našich aktivitách budeme pokračovat i nadále,“ zmiňuje se Pavlína Housová, manažerka společenské odpovědnosti ČSOB.

Přání dětí byla opravdu různorodá. Děvčata si přála především kosmetiku a stříbrné šperky, kluci potom vybavení na sporty, například fotbalové míče, a spotřební elektroniku, jako přehrávače mp3. U mladších dětí převládaly hračky (panenky, auta, stavebnice) a u dětí starších, připravujících se na odchod z domova, to byly praktičtější věci, kterými si vybaví svou domácnost, jako např. povlečení, talíře nebo rychlovarné konvice.


„Velice děkujeme všem, kdo se podíleli na pořízení vánočních dárků. Myslím si, že i díky ČSOB měly naše děti Vánoce skutečně šťastné a veselé,“ řekla Marie Kafková, ředitelka Dětského domova a Školní jídelny Mašťov.

  .

.

Zaměstnanci vykouzlili úsměvy na tvářích dětí z dětského domova Dlažkovice, Liptál, Krompach, Mašťov, Planá u Mariánských Lázní a Vrbno pod Pradědem, dohromady tedy 228 dětem z šesti dětských domovů. „Rádi bychom z této formy pomoci udělali tradici a doufáme, že splníme dětská přání i v tomto roce a dalších letech,“ uzavřela Pavlína Housová z ČSOB.
.



Zaměstnanci ČSOB nadělili dárky dětem z šesti dětských domovů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15715204400

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více