Zaměstnanci GE Money šili pro děti


15. 07. 2010  11:43     Markéta Dvořáčková     komentáře (0)

Zaměstnanci GE Money ze sdružení dobrovolníků GE Volunteers Elfun ušili přes 70 originálních panenek UNICEF, aby přispěli na nákup vakcín proti šesti smrtelným nemocem pro děti.





Panenky, označené rodným listem, byly prodány na Jarmarku za 37 800 Kč a sloužily tak k nákupu vakcín. Díky této akci se podaří očkovat 63 dětí proti šesti smrtelným nemocem. Celou akci zaštítila paní Anežka Hřebejková, maminka slavného českého režiséra a tvůrkyně již mnoha panenek.   „Máme za sebou další jedinečnou akci GE Volunteers Elfun. Zaměstnanci GE Money ve svém volném čase šili panenky pro UNICEF a poté je prodávali v Praze a v Ostravě. Za vybrané peníze se nakoupilo 63 vakcín proti šesti smrtelným nemocem, které ohrožují děti v rozvojovém světě,“ říká Dagmar Zachariášová, spoluorganizátorka akce a zástupce sdružení dobrovolníků GE Volunteers Elfun   Úkolem zaměstnanců GE Money ze sdružení dobrovolníků GE Volunteers Elfun bylo dle daného střihu ušít originální UNICEF panenky. Akce probíhala v pražské centrále GE Money a v ostravském Centru zákaznických služeb GE Money a vyvrcholila Jarmarky, kde byly panenky nabídnuty k prodeji za stanovenou částku 600 Kč. To je obnos potřebný k zajištění očkování pro jedno dítě. Nový majitel panenky dostal i vlastní rodný list a kontakt na tvůrce panenky.   Patronka celé akce byla ta nejpovolanější, paní Anežka Hřebejková, která už dlouho sama panenky UNICEF šije. Za svoji práci již obdržela stovky vzkazů od nových adoptivních rodičů. Na začátku celé akce popřála všem švadlenkám hodně zdaru a poděkovala všem dobrovolníkům za snahu přispět dobré věci.   Co je GE Volunteers Elfun? GE Volunteers Elfun sdružuje dobrovolníky z řad zaměstnanců GE Money v České republice. Cílem sdružení je podporovat společnost ve čtyřech hlavních oblastech: děti a vzdělání, senioři, znevýhodnění spoluobčané a životní prostředí. Dobrovolníci z řad zaměstnanců GE Money se věnují desítkám aktivit, např. organizovanému dárcovství krve, sportovním, zábavním a vzdělávacím programům v základních školách, obnově lesního porostu na Pálavě, likvidaci kalamity v Tatrách atd. Ve sdružení působí dohromady téměř 400 zaměstnanců GE Money z České republiky.


Zaměstnanci GE Money šili pro děti

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15522047264

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více