Získejte až 1 500 korun se studentským kontem a navíc kontokorent zdarma


17. 08. 2016  10:56          komentáře (0)

V ČSOB v polovině srpna odstartovala kampaň zaměřená na studenty. Díky akční nabídce, která trvá až do konce října, může student čerpat kontokorent do výše 1 000 korun zcela zdarma, a za doporučení nových klientů získat finanční odměnu ve výši až 1 500 korun. Studenti mohou k placení kromě bezkontaktních karet využívat novou aplikaci NaNákupy či bezkontaktní nálepky. K hlavním benefitům Studentského konta patří jeho vedení zdarma až do 30 let věku, student má zdarma všechny elektronické platby, výběry i vklady přes bankomaty ČSOB a Ery Poštovní spořitelny. 

Získejte až 1 500 korun se studentským kontem  a navíc kontokorent zdarma




„V srpnu a září evidujeme každoročně zvýšený zájem o nová studentská konta. Zakládají si je především studenti vyšších ročníků středních škol a také ti, kteří nastupují na vysoké školy. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli nabídnout studentům další výhody v podobě kontokorentu zdarma nebo odměny za doporučení kamarádů,“ uvádí Jana Opršalová, výkonná manažerka útvaru Platební komfort a služby ČSOB. 

Každý pátý student si ke svému účtu otevírá u banky i kontokorent. Studenti, kteří si do konce října sjednají nové povolené přečerpání studentského konta v ČSOB, mohou nově využívat kontokorent do 1 000 korun zcela zdarma (s nulovou úrokovou sazbou). Tuto výhodu si mohou mladí užívat po celou dobu trvání Studentského konta. Přečerpaná částka nad 1 000 korun se pak úročí standardní úrokovou sazbou. K získání kontokorentu stačí studentovi potvrzení o studiu a 2 doklady (například občanský průkaz a karta pojištění). 

Na začátku školního roku se vždy hodí nějaká koruna navíc. Pro většinu studentů a mladých lidí patří mezi nejatraktivnější odměny právě peníze. „Proto jsme se rozhodli dát studentům možnost si s námi přivydělat a v naší podzimní kampani se tak studenti mohou těšit na finanční odměnu za doporučení svých kamarádů, která může činit až 1 500 korun,“ doplňuje Jana Opršalová. 

Pokud již studentské konto máte, nebo si je v brzké době sjednáte, nezapomeňte se zapojit do soutěže o nejlepší design karty. Do 30. září nám zašlete návrh designu platební karty a nejlepší z Vás odměníme. Informace najdete na Facebooku ČSOB. Vyhrává pět nejlepších návrhů a každý odměníme částkou 5 000 Kč. Vítězné návrhy budou navíc po konci soutěže umístěny v galerii, ze které si klienti vybírají svůj design karty. Po dobu kampaně mohou studenti získat kartu s vlastním designem zdarma. Soutěž bude probíhat na stránce www.csob.cz/soutezkarta a veřejné hlasování o nejlepší návrhy bude probíhat od 5. října na www.facebook.com/csob. 

Studenti, resp. mladí lidé k obsluze svého účtu používají více elektronické kanály, například internetové bankovnictví a aplikaci smartbanking. Mladí lidé se vyžívají v moderních technologiích, proti jistě ocení nedávné novinky – aplikaci ČSOB Smart Klíč pro jednodušší přihlašování a potvrzování plateb v internetovém bankovnictví či aplikaci ČSOB NaNákupy, díky které je možné platit mobilem pomocí technologie NFC. 

Více informací naleznete na www.csobstudenti.cz 

Reprezentativní příklad Povoleného přečerpání ČSOB Studentského konta ve výši 20 000 Kč se splatností 3 měsíce: RPSN 19,4 %, úroková sazba 17,9 % p. a., celkem k úhradě 20 895 Kč. Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy.

Kampaň na studenty.JPG

 



Získejte až 1 500 korun se studentským kontem a navíc kontokorent zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15763934112

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více