Změna penzijního fondu - horor


17. 10. 2007  08:26     Petr H.     komentáře (4)

Je opravdu neskutečné, že převod peněz na jiný PF může alespoň v tomto případě činit neuvěřitelných 170 kalendářních dnů.





Dobrý den,

již jako klient PF ČS a.s. považuji přiložený obdržený a nevyžádaný dopis od PF AXA za nekorektní, hraničící téměř s vydíráním a nátlakem! Jak lze vůbec postupovat vůči PF AXA? Hlavně možné obstrukce a zadržování nemalých finančních prostředků po dobu až 3.měsíců po ukončení smlouvy u PF AXA považuji za krajně nekorektní a neetické, byť jednají podle platného i když dodatečně změněného zákona. Podle platných zákonů byla odsouzena ale i paní Horáková v padesátých letech.

Škoda mi způsobená tříměsíčním nezhodnocováním příspěvků bude činit při 3% zhodnocení finančních prostředků cca 1000,- Kč, tudíž ani oznámení Policii ČR nepřipadá v úvahu. Pánové z PF AXA jsou natolik nestydatí, že se neostýchají okrádat důchodce a vlastní klienty, kodex etiky jim vůbec nic neříká, slušnost a morálka také nic. Je to pro ně jen cár papírů, který znají jen tehdy, když jim to vyhovuje. Je opravdu neskutečné, že převod peněz na jiný PF může alespoň v tomto případě činit neuvěřitelných 170 kalendářních dnů - od 14.8.2007 do 31.1.2008! A vše je to podle zákona, směšné.

 

Hezký večer z Ostravy přeje



Změna penzijního fondu - horor

Diskutovat (4)