Změny v sazebníku Raiffeisenbank od prosince


10. 10. 2014  00:34     Zdeněk Bubák (poplatkozrout.cz)     komentáře (0)

Raiffeisenbank od 1. prosince upraví svůj ceník. Doplní do něho položky týkající se nového účtu eKonto SMART. Ceník však přinese již dříve avizované dodatečné zvýhodnění eKonta KOMPLET, aby se obě konta od sebe více odlišila. Majitelé eKonta KOMPLET tak nově získávají jednu SEPA platbu zdarma a bezplatně obdrží i zlatou debetní kartu.

Změny v sazebníku Raiffeisenbank od prosince




Raiffeisenbank se rozhodla od 1. prosince vydat aktualizovaný ceník. Pro Klienty eKonta KOMPLET připravila jednu SEPA europlatbu měsíčně zdarma. Ta aktuálně stojí 220 korun.

Drtivá většina domácností používá zahraniční platby spíše výjimečně, např. jednou ročně na zaplacení rezervace zahraniční dovolené – proto je jedna zahraniční platba měsíčně zdarma pro takové klienty naprosto dostačující,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jan Figlovský.

V rámci eKonta KOMPLET klienti nově zdarma získají i zlatou debetní kartu. Budou mít nárok i na bezkontaktní nálepku s elektronickou kartou zdarma (doposud měl klient zdarma jen jeden z těchto platebních nástrojů). Klient může pro obsluhu eKonta KOMPLET využít zdarma i pobočku (doposud 50 Kč) či callcentrum (nyní 15 Kč).

eKonto KOMPLET nabízí celosvětové výběry z bankomatů zdarma, kontokorent, podúčty v devíti různých měnách či úrazové pojištění. Měsíčně za ně klient zaplatí 129 korun. Součástí eKonta KOMPLET je zdarma i kreditní karta STYLE, která mj. nabízí věrnostní program, který z platby vrací až 2 % zpět na účet. Pokud tedy klient kreditní kartou měsíčně utratí 10 000 korun, získá zpět 200 Kč. Klienti tak mohou dosáhnout i toho, že jim banka každý měsíc zaplatí více, než kolik činí poplatek za vedení plně vybaveného účtu.

Hlavním důvodem zveřejnění nového ceníku je však doplnění eKonta SMART. Nový účet eKonto SMART banka nabízí od počátku září, klientům umožňuje zdarma získat mj. neomezený počet výběrů z bankomatů všech bank v ČR, neomezené tuzemské elektronické transakce, spořicí účet s úrokovou sazbou 1,5 %, slevu na hypotéku, debetní kartu, možnost bezkontaktní nálepky či kreditní kartu Easy. Do konce listopadu je nový účet eKonto SMART uveden formou dodatku k ceníku, od 1. prosince bude součástí standardního ceníku.

VYHRAJTE AŽ 25 000 KORUN A ZŮČASTNĚNTE SE SOUTĚŽE STUDENTŮ VYSOKÝCH A STŘEDNÍCH ŠKOL - IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ. MŮŽE SE JEDNAT O VÁŠ NEJVYŠŠÍ HODINOVÝ VÝDĚLEK VE VAŠEM ŽIVOTĚ!

 

 



Změny v sazebníku Raiffeisenbank od prosince

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15647491376

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více