Zonky spouští prozatím největší kampaň, do reklam obsazuje zaměstnance i reálné klienty


04. 05. 2017  15:59          komentáře (0)

Magda už svůj karavan má, Eva si své půjčky refinancovala a od 8. května si budou na televizních obrazovkách, v outdooru i online své sny plnit další klienti online platformy Zonky. Tentokrát se kampaň zaměří na rekonstrukce, stavební úpravy a malé podnikatele. V jedné z reklam si ale zahraje i klient Kenny, který díky půjčce na Zonky úspěšně zafinancoval svou opravnu historických motorek.

Zonky spouští prozatím největší kampaň, do reklam obsazuje zaměstnance i reálné klienty




V kampani je opět hlavním prvkem individuální příběh, který má co nejvíc přibližovat situaci reálného člověka. “Na Zonky si lidé půjčují od lidí, inspiraci jsme proto i tentokrát čerpali přímo od našich klientů,” říká Pavel Novák, ředitel Zonky. “A protože si půjčují na úplně obyčejné, jednoduché věci, které čas od času řeší každý z nás, zvolili jsme právě tuto formu,” dodává s tím, že hlavní sdělení kampaně je právě v jednoduchosti procesu bez zbytečného papírování, zato s lepším úrokem. Ten navíc nejde do kapes bank, ale lidí, kteří se na půjčky skládají.

 

Hned první fázi celorepublikové kampaně odstartuje příběh Kennyho, brněnského opraváře historických motorek, kterému lidé půjčili na novou dílnu. Adam zase úspěšně zafinancoval novou koupelnu, na podzim si Tonda koupí auto a poslední hrdinka Anna díky pohodovému úroku dosáhne na novou střechu.

 

Celorepubliková kampaň poběží v TV, online v MHD i vlacích, na billboardech i na citylightech. Spoty režíroval Ben Tuček, režisér filmu Děvčátko a spoluautor snímků Protektor či Polski film. Produkoval je Zdeněk Janáček a sestříhal Pavel Hrdlička, držitel dvou Českých lvů za filmy Protektor a Hořící keř. Zvuk zajistil další držitel Českého lva Ivan Horák a za kamerou stáli Nikolas Tušl a Šimon Dvořáček. Ve spotech si ve vedlejších rolích zahrálo taky 18 zaměstnanců Zonky, kteří se s vervou zhostili své nové herecké role a moc si to užili.



Zonky spouští prozatím největší kampaň, do reklam obsazuje zaměstnance i reálné klienty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12544589184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více