ZUNO = DRUHÁ KLIENTSKY NEPŘÍVĚTIVĚJŠÍ BANKA V ČESKÉ REPUBLICE


12. 09. 2012  12:06     tz     komentáře (0)

ZUNO jako vůbec první online banka v historii soutěže získala ocenění Hospodářských novin, a to zejména za své transparentní a jednoduché služby





Po ročním fungování ZUNO na českém trhu dostala online banka další prestižní cenu. Hospodářské noviny ji z pohledu klientů vyhodnotily jako druhou nejpřívětivější banku v České republice. Hodnocení probíhalo na základě dlouhodobého průzkumu služeb, které banka poskytuje klientům.

 

“ZUNO jako online banka je alternativou k tradičním bankám. Získaná cena je pro nás potvrzením, že čeští klienti tento nový směr oceňují,” říkáOyvind Oanes, člen představenstva ZUNO zodpovědný za marketing. “Dosavadní výsledky ZUNO na českém trhu i spokojenost více než 50 000 klientů nás opravdu těší, a proto bychom se příští rok rádi utkali o místo první.“

 

V červnu letošního roku už online banka ZUNO podobnou cenu získala. Hned dvakrát uspěla v soutěži Zlatá koruna 2012. V kategorii Inovace roku vyhrál pomyslné stříbro produkt SPOŘENÍ a třetí příčku obsadil ÚČET PLUS.

Kromě portfolia získaných cen ZUNO rozšiřuje také nabídku svých produktů. Začátkem září uvedla online banka bezkontaktní KREDITKU a brzy představí také intuitivní aplikaci online bankingu pro smartphony s operačními systémy iOS a Android.



ZUNO = DRUHÁ KLIENTSKY NEPŘÍVĚTIVĚJŠÍ BANKA V ČESKÉ REPUBLICE

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15645706592

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více