ZUNO Bank otevřela první kiosek


02. 09. 2011  15:29     Pavla Renčínová     komentáře (0)

ZUNO, nová online banka ze skupiny Raiffeisen Bank International, představila svůj první kiosek v České republice. Zájemcům je otevřen v pražském nákupním centru Chodov, a to každý den.





ZUNO je živá banka, která chce být klientům co nejblíž. Proto jdeme za nimi tam, kde nakupují nebo se setkávají s přáteli,“ říká Miroslav Střihavka, ředitel ZUNO Bank. „Jsme sice online banka, ale víme, že někteří klienti chtějí i osobní kontakt,“ dodal Střihavka.   Po Václavském náměstí, kde má ZUNO svoji hlavní pobočku, je tak Centrum Chodov druhým kontaktním místem pro všechny zájemce. Můžou si zde založit účet, seznámit se s produkty, nebo se dozvědět o bance a její nabídce víc od ZUNO asistentů.     „Interiér kiosku nápadně připomíná obývací pokoj, chceme, aby se u nás klienti cítili jako doma, příjemně a neformálně,“ říká manažerka ZUNO ZÓN Eva Ďurčanová.     Kiosek je v prvním nadzemním podlaží přístupný všem návštěvníkům každý den, tedy i o víkendu, a to od 10 do 21 hodin.   ZUNO Bank se české veřejnosti představila v polovině letošního července, kdy přišla s revoluční a u nás nevídanou nabídkou – spořicím účtem úročeným na denní bázi. Zatímco zákazník spoří, šetří zároveň na dani. Pokud úroky na spořicím účtu nepřekročí 6,99 Kč za den, nepodléhají zdanění. Při úroku 2 % p. a. to v praxi znamená, že zákazníci, jejichž zůstatky na spořicím účtu nepřevyšují v daný den 127 500 Kč, nemusí z úroků, které jim vyplatí banka, odvádět daň.


ZUNO Bank otevřela první kiosek

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16255239168

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více