ZUNO ODLEHČUJE PŮJČKU O 2 %


22. 11. 2012  15:22     tz     komentáře (0)

Nabídka refinancování platná do 31. prosince je spojena se splátkovými prázdninami a úrokem nižším o 2 %, který se pohybuje už od 6,9 % ročně





Čísla mluví sama za sebe. Výsledky nedávného průzkumu pro online banku ZUNO totiž ukázaly, že otázka refinancování půjček je relevantní pro většinu Čechů. Celých 77 % českých klientů, kteří mají spotřební úvěr, považuje koncept refinancování za výhodný a 74 % Čechů by neváhalo zajímavou nabídku přijmout. Rozhodující by pro ně byla nižší úroková sazba, nulové poplatky za vedení úvěrového účtu, bezplatná možnost předčasného splacení úvěru a možnost odkladu splátek na 6 měsíců.

Co je pro vás při zvažování nabídky refinancování nejdůležitější?

 
 
 
 
 
 

„Bylo zajímavé zjistit, že potenciál refinancování je mezi Čechy se spotřebním úvěrem opravdu velký,“ říká Marian Stancu, supervisor oddělení úvěrových produktů v ZUNO. „A my jim jednoduše chceme zjednodušit život. Jestliže si zvolí PŮJČKU od ZUNO, jejich měsíční splátka může být o desítky korun nižší a ušetřit mohou až 7600 korun.“

 

ZUNO klientům půjčí i víc, než je výše jejich současného úvěru a navíc sníží původní úrok až o 2 % ročně. O refinancování úvěru i o samotnou PŮJČKU je v ZUNO možné požádat několika kliknutími na internetu. Její zřízení a vedení je pro všechny bez skrytých podmínek za 0 korun.

 

Kromě férových podmínek a jednoduchého přístupu vychází ZUNO klientům vstříc i v podobě takzvaných „splátkových prázdnin“, během kterých si mohou odpočinout od měsíční splátky. Pro náročnější nabízí ZUNO PŮJČKU PLUS, za kterou klienti za 99 korun měsíčně získají bez dodatečných poplatků možnost jejího předčasného splacení a změny smluvních podmínek, pojištění splácení a sms upozornění o blížící se splátce.

ZUNO, online banka rakouské Raiffeisen Bank International, rozšířila své produktové portfolio o PŮJČKU v březnu tohoto roku. Nabídka refinancování půjček dostupná do konce prosince 2012 je dalším krokem banky tímto směrem.



ZUNO ODLEHČUJE PŮJČKU O 2 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16514283344

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více