ZUNO VÁM TO SPOČÍTÁ, I S ÚROKY


12. 03. 2013  22:30     tz     komentáře (0)

Online banka ZUNO spouští novou digitální kampaň, která propaguje aktuální nabídku refinancování - až o 2 % nižší úrok, se kterým klienti šetří čas i peníze.

ZUNO VÁM TO SPOČÍTÁ,  I S ÚROKY




ZUNO přichází s novou digitální kampaní na podporu refinancování. Online banka nabízí alternativu
k existujícím půjčkám. Klienti si mohou znovu promyslet, kolik měsíčně splácí své bance. Se správnou nabídkou mohou přesunout svůj úvěr do jiné banky a platit méně.
Kampaň je založena na myšlence Spočítejte to svému úroku a podporuje chytré šetření. „Lidé si dnes berou mnoho půjček na nákup auta nebo dovolené. Nicméně řada z nich bojuje s výší měsíční splátky,“  říká Alina Agurida, šéfka reklamy a komunikace v ZUNO. „Naše zbrusu nová reklamní kampaň klienty vybízí, aby znovu zvážili, kolik nyní splácejí. Na adrese zuno.cz/spocitejteto/ si mohou jednoduše spočítat, kolik ušetří, pokud se rozhodnou refinancovat se ZUNO.“

undefined


Kampaň běží od března a je zacílena na široké spektrum zpravodajských a informačních portálů v Čechách i na Slovensku. V rámci kampaně jsou připravena i videa a na Slovensku rovněž citylighty. Zažádání o refinancování se ZUNO je jednoduché. Klienti nemusí trávit čas na pobočkách, stačí jim připojení k Internetu a skener k zaslání potřebné dokumentace. S refinancováním získají jednu z nejnižších úrokových sazeb na trhu sníženou až o 2 %. Úroková sazba v ZUNO začíná na 6,9 %. Za refinancování navíc neplatí žádné skryté poplatky. Pokud jejich banka požaduje poplatek za předčasné splacení úvěru, ZUNO klientům půjčí peníze na vyrovnání této dlužné částky.



ZUNO VÁM TO SPOČÍTÁ, I S ÚROKY

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15504945968

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více