ZUNO VEZME KLIENTY TAM, KAM JE JEŠTĚ ŽÁDNÁ JINÁ BANKA NEVZALA


18. 03. 2013  20:36     tz     komentáře (0)

ZUNO startuje speciální soutěž, které se mohou zúčastnit klienti i neklienti online banky. Touto cestou propaguje svou mobilní aplikaci, kterou si za 3 měsíce stáhlo už více než 30 000 uživatelů. Hlavním cílem soutěže je ukázat, že otevřít si pobočku online banky,stát se klientem nebo realizovat jednotlivé transakce je možné kdekoliv na světě, a to i na těch nejméně očekávaných místech. Hlavní cenou pro vítěze je výlet do ledového hotelu ve švédském Jukkasjärvi.

ZUNO VEZME KLIENTY TAM, KAM JE JEŠTĚ ŽÁDNÁ JINÁ BANKA NEVZALA




Pravidla jsou jednoduchá. Soutěžící si musí stáhnout ZUNO mobilní aplikaci, udat svou polohu na mapě, pomocí smartphonu vyfotit fotku a s krátkým popiskem ji umístit na Facebook. Celý proces probíhá přes speciální facebookovou aplikaci. Všechny příspěvky se zobrazí na zvláštní mapě, která bude pravidelně obnovována a ukáže kompletní seznam dosud otevřených „kapesních poboček“.

Během následujících 6 týdnů mohou klienti, jejich rodiny a přátelé i fanoušci ZUNO profilu na Facebooku hlasovat pro nejlepší příspěvky. Každé dva týdny získají 2 výherci GoPro kameru a v polovině května 2 hlavní vítězové obdrží hlavní cenu – víkendový pobyt v ledovém hotelu.

"Naše mobilní aplikace byla velice dobře přijata klienty, médii nebo lidmi z oboru a bloggery,"říká Alina Agurida, šéfka marketingu a komunikace v ZUNO. "Teď chceme lidem ukázat, že největším benefitem naší aplikace nejsou jen chytrá řešení, ale také přístup klienta k jeho pobočce bez ohledu na to, kde se zrovna nachází.“

Aplikace mobilního bankovnictví ZUNO pro operační systémy Android a iOS je dostupná ke stažení zdarma přes AppStore i Google Play.



ZUNO VEZME KLIENTY TAM, KAM JE JEŠTĚ ŽÁDNÁ JINÁ BANKA NEVZALA

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15751115968

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více