Partička opět improvizuje – o penzi vtipně a jinak v nové kampani Penzička


16. 10. 2012  16:31     tz     komentáře (0)

Kvarteto herců (Suchánek, Genzer, Sokol, Chmela), kteří svými improvizovanými skeči baví diváky populární TV show, se stalo aktéry nové kampaně s názvem Penzička. Vtipnými dialogy a s nadsázkou začínají dnes veřejnosti vysvětlovat nutnost mít vlastní spoření na penzi. Kampaň pro Penzijní fond České pojišťovny nese claim: „Penzička – Abyste ve stáří nemuseli improvizovat“.





Chceme lidem vtipnou formou vysvětlit, že na stáří je potřeba myslet předem. V nadsázce jsme poukázali na to, jak může člověk za pár let dopadnout, pokud si už dnes nebude spořit na důchod,“ vysvětlujeLibor Pergl, ředitel pro obchod a marketing Penzijního fondu České pojišťovny.

 

Penzijní fond České pojišťovny vsadil na popularitu televizního pořadu Partička založeného na vtipných improvizačních vystoupeních. Angažoval jeho hlavní protagonisty a vznikl tak koncept, jehož stěžejní myšlenkou je právě motiv improvizace:  „Penzička“ – Abyste ve stáří nemuseli improvizovat. Čtveřice herců pro potřeby kampaně byla „postaršena“ do důchodového věku. „Právě v této fiktivní TV show musejí naši zestárlí komici v budoucnosti stále hrát, aby si vydělali na svůj důchod. A my jsme je při tom natočili…,“ odhaluje Libor Pergl.

 

Kampaň, jak se na stará kolena vyhnout tomu, abyste nemuseli improvizovat s nízkým státním důchodem, je dílem agentury Havas Worldwide Prague. Režijně se kampaně ujal Jakub Kohák, vizuály nafotil Tomáš Třeštík.

 

Záměrně jsme kampani dali mírně provokativní formu, protože se jedná o téma, které by nikoho nemělo nechat chladným a netečným. Zatímco dosud se debata o penzijní reformě vedla spíš v akademickém duchu, Penzička zpracovává téma v rovině konkrétních osobních příběhů,“ dodává Pavel Friš, kreativní ředitel Havas Worldwide Prague.

. .

Hlavním komunikačním kanálem kampaně budou TV spoty nasazené na stanicích Novy, Primy a na TV Barrandov. Podpoří je venkovní reklama a tištěná inzerce. V prostředí internetu kampaň počítá s on-line bannery, v průběhu podzimu s mikrowebem penzicka.cz, s Facebookem a YouTube. Koncept podpoří i prodej, obchodníci získají letáky, plakáty a další propagační předměty. Spojovacím článkem celé kampaně je motiv houpacího křesílka a logo PENZIČKA.CZ



Partička opět improvizuje – o penzi vtipně a jinak v nové kampani Penzička

Diskutovat (0)


Vinou spících peněz na neúročených účtech Češi od počátku roku přišli o

47974190528

Devizová kalkulačka

Vypočítat

Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573