GEEN Zelená banka v hlavních zprávách TV Prima


05. 09. 2015  00:14     Miroslav Zeman,      komentáře (0)

Server Bankovní poplatky a Vstřícná banka ve spolupráci s generálním partnerem projektu hodnocení bank GEEN vyhlásil nejzelenější banku v ČR. O výsledcích informovala i hlavní zpravodajská relace TV Prima. Reportáž můžete shlédnout - DÁLE VE ČLÁNKU!

GEEN Zelená banka v hlavních zprávách TV Prima




Výsledky prvního ratingu bank z pohledu ekologické problematiky GEEN Zelená banka se objevil v mnoha významných médiích. O výsledky Zelené banky byl zájem nejen ze strany internetových či tištěných médií, ale také ze strany televize. O výsledcích hodnocení Zelená banka informovala TV Prima ve své hlavní zpravodajské relaci dne 21. 8. 2015.

repotaž1

Diváci hlavního zpravodajstvíTV Prima se tak dne 21. 8. 2015 mohli mimo jiných zajímavých zpráv dovědět, že Nejzelenější bankou v České republice se stala Česká spořitelna. Tato banka získala celkové zelené hodnocení 90 procent. Porotu tato banka zaujala zejména propracovaným systémem regulace spotřeby energií na pobočkách a mnoha dalšími ekologickými aktivitami.

reportaž2

Reportaz3

Druhá v pořadí se umístila ČSOB s 80 procenty, která zaujala porotu širokým odběrem zelené energie, tedy energie z obnovitelných zdrojů a zaváděním biometrických podpisů, tedy elektronický podpisů a s tím související velkou úsporou papíru. Třetí v pořadí se umístila Raiffeisenbank, která získala hodnocení 60 procent. Tato banka zaujala zejména nabídkou Zeleného úvěru, který poskytuje jako jediná banka v České republice.

 

Reportaz4

V reportáži vystoupil se svým komentářem také majitel serveru Bankovní Poplatky a organizátor projektu hodnocení bank GEEN Vstřícná banka Patrik Nacher, který ocenil velmi široký rozsah ekologických aktivit všech zúčastněných bank.

REPORTÁŽ SI MŮŽETE STÁHNOUT A SHLÉDNOUT VE FORMÁTU .MKV NA ODKAZU ZDE!

TV_Prima_-_Zelená_banka_-_21.8.2015 (1)

 



GEEN Zelená banka v hlavních zprávách TV Prima

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více