Komentované zprávy bank:
Zuno se prodávat nebude, Fio má svého Koháka


06. 04. 2016  00:25     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Equa Bank, Fio a Zuno.

Komentované zprávy bank: Zuno se prodávat nebude, Fio má svého Koháka




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

Equa bank snížila úrokovou sazbu spotřebitelských úvěrů na 5,9 %

Equa bank nabízí dle svých slov jednu z nejvýhodnějších půjček na trhu. Tou nejvýhodnější půjčkou si však zřejmě není Equa bank až tak jistá, když musí ke každé konsolidaci půjček nabízet novým klientům tablet Lenovo. Ano, dárek potěší, ale pokud se dárek stane předmětem kampaně, pak se jaksi ztrácí podstata výhodnosti celého produktu, respektive to může paradoxně výhodný úrok zastínit. Za pokles sazeb k úvěrům můžeme banku pochválit, za koncept dárku už méně.

Equa Bank

Fio banka: Nová kampaň Fio banky: Jakub Kohák radí divákům s financemi

Fio banka boduje na reklamním trhu svými spoty s Jakubem Kohákem, který se stal hlavní tváří této české a dynamické banky, která je také GEEN Nejvstřícnější bankou na tuzemském trhu za rok 2015. Reklamní spoty a jejich úroveň je však dle našeho pohledu poměrně nevyvážená. Zatímco některé spoty jsou velmi vtipné a logické a výborně se hodí k popisu konceptu této banky, jiné působí poměrně zmateně a spíše naivně. V každém případě však reklamní spoty od Fio banky zaujmou a stávají se tak vážným konkurentem reklam od Air Bank.

Fio banka

Zuno: ABH Holdings odstoupila od koupě Zuno

Skupina Raiffeisenbank už se těšila, že se zbaví nízkonákladové zátěže, tedy banky Zuno. Našla dokonce kupce s ruským kapitálem a vše vypadalo slibně. Zřejmě právě nestabilita v Rusku a omezování investic v zahraničí vedly k tomu, že kupec od koupě naší nízkonákladové banky odstoupil. Zuno tak zřejmě zůstane v následujících měsících stát na místě, což neprospěje její stabilitě i ekonomické úspěšnosti. Právě s novým kupcem a jeho investicemi byl spojován její další rozvoj. Nyní se uvažuje, že bude Zuno a její aktivity integrovány do existujících a fungujících struktur Raiffeisenbank.

Zuno Bank - modrá

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Zuno se prodávat nebude, Fio má svého Koháka

Diskutovat (0)