Komentované zprávy bank:
Se Zuno prý ušetříte, i když nejlepší je ČSOB


23. 09. 2015  00:27     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Zuno, GE Money Bank a ČSOB.

Komentované zprávy bank: Se Zuno prý ušetříte, i když nejlepší je ČSOB




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

ZUNO: Se Zuno ušetříte na staré půjčce až 40 %

Zuno nezahálí a nechává o sobě stále vědět. Faktem je, že většina reklamních a marketingových aktivit se tím kterým způsobem točí okolo refinancování půjček. Na tomto poli postavila Zuno svou přidanou hodnotu. Zmínit musíme také levné půjčky od této banky. Nyní slibuje banka úsporu proti starým úvěrům až 40 procent. Zuno pro refinancování nabídla tři úrokové sazby podle výše úrokové sazby starého úvěru. Pokud má starý úvěr sazbu do 11,49 %, Zuno nabídne úrok 6,9 %. Pokud je v rozmezí od 11,5 % do 16,49 % ročně, klient dostane úrok 9,9 % ročně. Pokud je starý úrok nad 16,5 %, v Zuno bude 14,9 % ročně. Na klientech už je, zda se jim převod starého úvěru do této banky skutečně vyplatí.

Zuno Bank - modrá

GE Money Bank: GE Money Bank získala cenu Bankovní inovátor 2015 za biometrické podpisy

GE Money se pochlubila svým oceněním Bankovní inovátor 2015. Můžeme konstatovat, že toto ocenění je zasloužené. Biometrické podpisy po stovkách let nejrůznějšího papírování, evidence a archivování je neskutečným pokrokem. Ten ocení zejména lidé tohoto věku, kteří k práci a svému osobnímu pohodlí nepotřebují archiv se stohy papíru či desítek šanonů s dokumenty, ale stačí jim notebook a případně flashky.

GE Money

ČSOB: ČSOB získala titul Nejlepší banka

Je ČSOB Nejlepší bankou? Nebo je Fio banka Nejvstřícnější bankou? Proč ne. Každá banka může být vyhodnocena trošku jinak dle použitých kritérií. Například právě Nejlepší banka nemusí být bankou Nejvstřícnější apod. Je logické, že různé průzkumy, soutěže a porovnaní vykazují různé výsledky, které jsou ovlivněny zaměřením, kritérii i způsobem vyhodnocení v daném projektu. ČSOB se tak může chlubit titulem Nejlepší banka a my jí k tomu gratulujeme.

ČSOB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Se Zuno prý ušetříte, i když nejlepší je ČSOB

Diskutovat (0)