Komentované zprávy bank:
GE nakupuje dárky s radostí, Air Bank vás polepí


20. 01. 2016  00:40     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat GE Money Bank, Raiffeisenbank a Air Bank.

Komentované zprávy bank: GE nakupuje dárky s radostí, Air Bank vás polepí




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

GE Money Bank: Češi si nakupování vánočních dárků užívají

GE Money bank přišla s průzkumem, který ukazuje, jak lidé v České republice vybírají dárky a jaký mají přístup k nákupu dárků na Vánoce. Proč banky přistupují k těmto a podobným průzkumům právě v období před Vánocemi je zřejmé. I pro banky je předvánoční období velmi lukrativní z pohledu úvěrů na vánoční dárky, investice a další výdaje, které se právě před Vánocemi velmi často realizují. Zjištění banky sice nevede prvoplánově k výzvě klientům, aby si brali úvěr právě u této banky, ale směřuje k tomu, že lidi nakupování dárků baví, že je realizují často přes internet, nebo v nákupních střediscích a jakou částku průměrně utrácejí.

GE Money

Raiffeisenbank: Většina Čechů vlastní alespoň jednu platební kartu

Raiffeisenbank zveřejnila průzkum, dle kterého vlastní 93 procent Čechů jednu nebo více platebních karet. Je to zcela očekávatelné zjištění. Dá se říci, že platební kartu mají všichni, kromě některých starších lidí, dětí a lidí, kteří jsou v exekuci a tak raději nevlastní žádný účet. Vlastnit a používat platební kartu je prostě současný fenomén. Pokud máte ještě kartu bezkontaktní, tím lépe. Lidé přitom nevlastní jen karty k užívání svého běžného účtu, ale také nejrůznější karty kreditní a brzy přibude velké části zaměstnanců i elektronická stravenková karta. Karty tu zkrátka s námi ještě mnoho let pobudou.

Raiffeisenbank

Air Bank: Air Bank začala klientům nabízet bezkontaktní nálepky

Air Bank chce být zcela určitě v budoucnu velkou bankou a také chce nabízet produkty v takovém množství a kvalitě, jako dnes velké banky. Není tedy myslitelné, aby takhle ambiciózní banka neměla bezkontaktní nálepky, které umožní jejím klientům také bezhotovostně platit. Za vydání druhé a další bezhotovostní nálepky dokonce banka snížila poplatek z původních 300 korun na 100 korun. První nálepku mají přitom klienti u této banky zcela zdarma. Air Bank se tak řadí k bankám, které umožňují svým klientům hradit pohodlně, to znamená bezkontaktně a nemusí to být zrovna kartou.

Air Bank

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna

 



Komentované zprávy bank: GE nakupuje dárky s radostí, Air Bank vás polepí

Diskutovat (0)