Komentované zprávy bank:
KB má chytré hodinky a ČSOB totálně refinancuje


22. 06. 2016  00:46     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Komerční bance, ČSOB a Equa Bank.

Komentované zprávy bank: KB má chytré hodinky a ČSOB totálně refinancuje




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

Equa Bank: Equa bank snížila úrokovou sazbu spotřebitelských úvěrů na 5,9 %

Equa Bank ještě v únoru snížila úrokovou sazbu u spotřebitelských úvěrů na 5,9 procenta. Poslední dobou už nic neobvyklého. Její malá, nízkonákladová konkurentka jí ale v dubnu trumfla a snížila úrokovou sazbu na 4,9 procenta. Teď už jen můžeme čekat, kdy třeba zase Equa Bank sníží svou úrokovou sazbu o další jedno či půl procenta. Doufejme, že toto předhánění neskončí ve fázi, že nám banky budou za to že si u nich půjčujeme platit.

Equa Bank

Komerční banka: Komerční banka rozšiřuje bankovní funkce pro chytré hodinky

Takovouto kuriozitu jsme tu ještě neměli a v souvislosti s Komerční bankou by nás to ani nenapadlo. V každém případě bankovním inovacím fandíme a vždy jsme rádi, když je zde můžeme komentovat a hodnotit. Na chytrých hodinkách si tak mohou klienti vyhledat informace, které se běžně nacházejí v internetovém či mobilním bankovnictví. Hodinky tak v podstatě pouze nahrazují mnohem masověji využívaný způsob přes mobilní telefon. Kolika klientů komerční banky se bude tato služba týkat není jasné.

KB

ČSOB:Totální refinancování se sazbou 5,9 % p.a.

"Chcete totální válku?" zeptal se jeden vysoký nacistický funkcionář v Berlínském sportovním paláci a ozvalo se frenetické "jaaaa". Chcete totální refinancování půjček se sazbou 5,9 %? Teď už ne! Úroky u refinancování půjček už nalezneme u jiných bank zase o něco nižší. I tak se ČSOB snaží svou nabídku přiblížit nízkonákladovým bankám, které aktuálně už nabízí nejnižší úroky u refinancování kolem 4,9 %. Určitě se ale kvůli úrokům neplašte. Nízké úroky budou fungovat ještě mnoho měsíců.

ČSOB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: KB má chytré hodinky a ČSOB totálně refinancuje

Diskutovat (0)