Nechci odměnu za výběr z bankomatu !


12. 03. 2012  19:09     Štěpánka Bergerová (psáno pro blog na iDnes.cz)     komentáře (1)

Někdy od léta mě u bankomatů mé banky začala pronásledovat dotěrná nabídka : Přejete si vybrat odměnu za výběr z bankomatu?





Řekla jsem si: Co je to za blbost? Šálí mě zrak? a nabídku jsem ignorovala.
Myslela jsem s, že se jedná o nějakou jednorázovou reklamní akci, jako před časem prosba na příspěvek na hladové africké děti. Chyba lávky. Odměna je nabízena stále. I když stisknu NE, zbytečně mě to obtěžuje a zdržuje. Zrovna tak jako čekající za mnou. Musím stisknout tlačítko několikrát zbytečně a ještě se soustředit na něco, co vůbec nechci.

.

Jednou jsem si řekla, že tu kravinu musím blíže prozkoumat a stiskla jsem ANO.
Obrazovka mi nabídla slevu na gastronomický zážitek nebo produkt z lékárny. Zdravá jsem, tak jsem zvolila ten gábl. Vyjel mi slevový poukaz do McDonald´s na Big Mac Menu.
Otřásla jsem se hrůzou, protože jestli existuje v Česku nějaký fast food, do kterého zajdu jako poslední, těsně před smrtí hladem, tak je to právě McDonald´s a zásadně si tam nedávám hambáč.

.

Nemusím slevomaty a slevové akce všeho druhu, které svým stupňujícím se masírováním pomalu dělají z lidí, kteří si chtějí koupit jen to co právě potřebují za běžnou cenu, blbce. Bohužel záplava slev se nevyhnula ani obyčejnému výběru z bankomatu. Nestojím o unikátní slevový kupon do McDonald´s, stojím o dobré služby a nízkou režii vedení účtu a výběrů.
Banka by mě potěšila jednoduchou věcí : snížením poplatků a absencí jakýchkoliv nabídek. Ať už charitativních nebo Geniálně slevových. Má milá banko GE MONEY, tvůj úžasný reklamní bankomatní tah bude jedním z důvodů, proč si asi založím účet jinde. Je ovšem otázkou, jestli se ostatní touto GEniální myšlenkou nenakazí také.



Nechci odměnu za výběr z bankomatu !

Ceska sporitelna
Ceska sporitelna tuto praktiku vyuziva tez k propagaci vlastnich, zejmena uverovych produktu. Jako r...
Diskutovat (1)