Komentované zprávy bank:
mBank opět odměňuje klienty, ČSOB je prý nejlepší


23. 03. 2016  00:16     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat GE Money Bank, mBank a ČSOB.

Komentované zprávy bank: mBank opět odměňuje klienty, ČSOB je prý nejlepší




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

GE Money Bank: GE Money Bank nabídne půjčky s nejnižší splátkou na bankovním trhu

Pokud si laskavý čtenář přečte název zprávy, může dojít k okamžitému závěru, že u GE Money bude platit nejnižší splátku ať si půjčí sebevětší částku. Nejnižší splátku totiž dosáhnete nejen nejvýhodnějším úrokem a tedy podmínkami úvěru, ale také prodloužením splatnosti. Na jednu stranu sice aktuálně ušetříte na splátkách, ale v dlouhodobém horizontu zaplatíte mnohem více na úrocích. Hlavním smyslem zprávy této banky je nalákat klienty na pro klienty srozumitelný a lákavý údaj - výše měsíční splátky. V případě půjčky 100 000 korun tak slibuje GE splátku 1 517 korun měsíčně. Zda se skutečně jedná o nejnižší splátku na trhu nevím, ale v každém případě je třeba klientům sdělit, aby se neorientovali jen dle výše měsíční splátky, ale především dle výše a porovnání RPSN.

GE Money

mBank: mBank opět odměňuje za doporučení: nový klient dostane na své nové mKonto pětistovku, stávající až 2 500 Kč

mBank už jsme v minulosti chválili za systém jejího odměňování klientů. Velmi si také ceníme toho, že banka nerealizuje odměny pouze ve svých náborářských kampaních na nové klienty, jako to dělají jiné banky, ale myslí i na své věrné a stálé klienty, kteří jsou také základem úspěchu každé banky. Nově to mBank vymyslela velmi chytře. Odměňuje sice nové klienty, ale na své si mohou přijít i ti stávající, kteří nového klienta doporučí a ten si v mBank otevře své nové konto. Současný klient banky si tak může přijít až na 2500 korun. Chytré, šikovné a vstřícné.

mBank nová

ČSOB: Nejlepší privátní bankovnictví v ČR podle Euromoney poskytuje ČSOB Private Banking

ČSOB má nejlepší privátní bankovnictví v ČR, řekl časopis Euromoney. ČSOB opakovaně vítězí v této kategorii už několik let. Je otázkou do jaké míry Euromoney ze zahraničí může posoudit vstřícnost a chování banky ke svým klientům. Z našeho pohledu je tak mnohem významnější pohledu zevnitř, tedy přímo od klientů, kterých se daná služba má týkat. Vše dle rčení "o nás, s námi". V každém případě však ČSOB k jejímu umístění a úspěchu gratulujeme.

ČSOB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: mBank opět odměňuje klienty, ČSOB je prý nejlepší

Diskutovat (0)