43. DÍL - Ideální banka 21. století:
Ideální banka je propojena s Czechpointem


17. 10. 2016  00:41     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů do těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 47. místo získali studenti Kropš, Duba, Kopčil a Strnadová z Gamnázia Voděradská. ČTĚTE DÁLE!

43. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka je propojena s Czechpointem




Stanislav Kropš, Michal Duba, Matěj Kopčil a Šárka Strnadová jsou studenty Gymnázia Voděradská Praha. Tato škola a její studenti přichází s velmi kvalitními pracemi, které jsou velkým obohacením pro naší soutěže. Skupina studentů přišla se zajímavou textovou prací doplněnou obrázkovým komixem. Ideální banka má podle kolektivu studentů být propojena s Czechpointem a má být maximálně bezpečná.

Chtěli jste si někdy založit firmu, ale odradila vás spousta zařizování, které vyžaduje hodně času?

Přišli jsme s myšlenkou, která ušetří čas pro všechny, kdo si chtějí založit firmu.

Naše bankaSecurity Bank (SB) je už rovnou propojena s Czech pointem, což ušetří čas klientům, ale i bance. Právě prověřování může proběhnout přímo v bance.

Navíc máme spoustu možností jak si zabezpečit účet.

Lze například nastavit automatickou změnu pinu každých 14 dní nebo každý měsíc, půlrok či na jejich žádost. Záleží na klientovi, jak si tuto službu bude chtít nastavit.

Nový pin zasíláme doporučenou poštou přímo do rukou majitele účtu ještě toho dne, nebo na telefon/email.

V den kdy pin je změněn, popřípadě dopis se zaslaným novým pinem nebyl převzat, platí pin starý, ale s omezenou částkou výběru, nebo k platbě. (Omezení pro starý pin si klient určuje sám).

Dále naše banka, která dbá především na bezpečnost, vlastní mnohobankomatů vybavené klávesnicí, která snímá otisky prstů. Kartu s touto specializací mohou vlastnit pouze dvě osoby, při více vlastníku se tato funkce automaticky vypíná. Kdyby klient o tuto funkci stál a zároveň by chtěl, aby bylo vlastníků více, tak může navštívit jakoukoliv naší pobočku kde při předložení občanského průkazu lze tuto funkci vypnout na určitý čas, ve který by mohl vybírat dotyčný bez nutnosti otisků prstů.

Jde nám o to, zajistit klientům co nejlepší bezpečí jejich účtům.

Kropš

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



43. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka je propojena s Czechpointem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16702997472

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více