53. DÍL - Ideální banka 21. století:
Ideální banka zahalená do moderních technologií


21. 11. 2016  00:41     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů do těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 57. místo získal student Jaroslav Buršík z ISŠ Slavkov u Brna. ČTĚTE DÁLE!

53. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka zahalená do moderních technologií




Jaroslav Buršík z Integrované střední školy ve Slavkově u Brna obsadil 57 místo z celkových 152 zúčastněných prací. ISŠ Slavkov u Brna se účastní naší soutěže prvním rokem a hned přihlásila do soutěže více než deset svých studentů. Jedním z nich je i právě Jaroslav Buršík. V práci Jaroslava je ideální banka popsána jako technologická společnost, která na technologiích a inovacích zcela stojí.

"Ideální banka v roce 2020 bude kompletně zahalená do moderních technologií. Banky se budou snažit svým klientům nabídnout co největší pohodlí, proto již při příjezdu na parkoviště, příhodně přiléhajícímu k bance, k nám ochotně přiskočí zaměstnanec pobočky, náležitě oblečen a jistě i upraven a s naším svolením nám zaparkuje automobil do jedné z garáží, kde bude náš motorový miláček hýčkán a opatrován, až do chvíle, kdy s úsměvem vyjdeme z banky, po příjemném vyřízení naší záležitosti.

Usměvavé zaměstnance za okénkem přepážky nahradí ultramoderní obrazovka s uměle vytvořeným obrazem dokonalého bankéře, vybaveným všemi vlastnostmi, které by takový obraz měl mít. Nebude muset nic vyhledávat v počítačových systémech, jelikož jeho naprogramované vědomosti budou dostačovat všem všetečným otázkám, názorům i perfektně informovaným a složitým klientům. Rozsah jedné takové schůzky se poté smrskne na několik pouhých minut, během kterých budeme schopni vyřešit i nevyřešitelné.

Pro naprosté pohodlí klientů bude banka vybavena oddělenými prostory, různě vybavenými tak, aby se každý cítil, jako doma. Pro takové místnosti je vždy nutná rezervace, která předchází zdlouhavému vysedávání na pobočkách a umožňuje okamžité přijetí k bankovní přepážce. Každý pokoj je vybaven jinak, pro vzdělaného programátora je k dispozici pokoj vybaven obrazovkami, designován do stylu moderních počítačových technologií, jako například křeslem, nabízejícím okamžité připojení k internetu na jeho opěradlech s dotykovými obrazovkami, podobnými tabletu či robot nabízející občerstvení. Samozřejmě nesmí chybět ani tapety v motivu počítačové klávesnice. Pro klienty, zvyklé na klasický přístup, myšleny jsou především starší generace v naší společnosti, budou k dispozici místnosti klasicky vybavené křesílky, stolky s kávou a sušenkami a samozřejmě i s možností jednat o naší záležitosti s úředníkem banky, nikoli s moderní obrazovkou. Pro maminky s dětmi, které mají pracovně vytížené partnery pak pokoj vybavený dětským koutkem a hračkami, s možností zažádání o vyškolenou pečovatelku, pro případ, že by se schůzka protáhla."

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



53. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka zahalená do moderních technologií

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16709980048

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1650
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5310
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3845
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7450
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0561
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více