Equa Bank je unikátní banka


22. 06. 2017  00:34     Equa Bank     komentáře (0)

Equa Bank je jednou z nízkonákladových bank, které jsou úspěšné, vykazují zisk, zvyšují počet svých klientů a přináší stále nové bankovní a finanční produkty na tuzemský trh. Pokud se chcete o bance dozvědět více, čtěte dále!

Equa Bank je unikátní banka




Equa bank vstoupila na český trh v červenci 2011 a řadí se tak mezi nejmladší banky na českém trhu. Od počátku svého působení obsluhuje nejen klienty z řad občanů, ale také živnostníky, malé a střední firmy. Všem klientům nabízí jednoduché, srozumitelné a transparentní služby osobního a firemního bankovnictví.  Její strategií je přinášet klientům inovativní produkty a služby, jaké jsou běžné ve vyspělých západních zemích. Proto například jako jediná z bank nabízí retailovým klientům běžný účet s neomezenými výběry ze všech bankomatů v ČR, který je zcela zdarma a bez jakýchkoliv podmínek.  Jako první rovněž přišla na trh s revoluční novinkou – refinancování spotřebitelských půjček. Díky tomuto produktu (RePůjčce) ušetřili klienti již přes 520 milionů korun na stávajících spotřebitelských úvěrech. Firemním klientům nabízí Equa bank například kompletní on-line obsluhu jejich financí, což na českém trhu nenabízí tomuto segmentu a v takovém rozsahu žádná banka. Kromě revolučních novinek nabízí Equa bank kompletní portfolio produktů a služeb, k nimž patří běžné a spořicí účty, víceměnové bezkontaktní platební karty (standardní i zlaté), mobilní a internetové bankovnictví, hypotéky, spotřebitelské půjčky, kontokorent, pojištění, terminované vklady, podnikatelské účty a úvěry a další.

V současné době má Equa bank přes 275 000 klientů a provozuje 58 obchodních míst po celé České republice.

Během šesti let na trhu získala Equa bank řadu prestižních ocenění. Naposledy uspěla Equa bank v soutěži Zlatá koruna v roce 2017, kdy získala za své produkty a služby 6 medailí. Zlaté koruny si odnesla v kategorii Úvěrů a Platebních karet, Stříbrné koruny v kategoriích Cena Veřejnosti, Cena Podnikatelů a Běžný účet a bronzovou korunu v kategorii Podnikatelské účty. V soutěži GEEN Vstřícná banka 2016 obsadila 3 místo. Equa bank získala také řadu prestižních zahraničních ocenění. Dle prestižního magazínu Global Banking & Finance Review byla dvakrát za sebou oceněna nejlepší retailovou bankou v České republice.

Jediným akcionářem banky je společnost Equa Group Ltd, která je ve vlastnictví fondů, jimž poskytuje poradenství britská společnost Anacap Financial Partners LLP. Aktivity této společnosti podléhají regulaci britského Úřadu pro dohled nad finančními službami (FCA). AnaCap je jednou z nejvýznamnějších evropských společností v oblasti správy soukromého kapitálu se zaměřením na sektor finančních služeb v EU. Orgánem dohledu Equa bank a.s. je Česká Národní Banka.

 

 



Equa Bank je unikátní banka

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16629946576

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více