Equa bank již ušetřila klientům díky refinancování půjček přes 600 milionů korun


12. 06. 2018  13:55          komentáře (0)

Od roku 2012, kdy Equa bank jako první z bank uvedla na trh RePůjčku, již ušetřila svým klientům částku přesahující 600 milionů korun. Na jedné splátce klienti průměrně ušetří 186 korun, celková úspora na převedených úvěrech pak přesahuje 20 tisíc korun. Nejčastěji si klienti refinancují půjčky přes internet banking. Půjčku si takto převede každý 4. klient.

Equa bank již ušetřila klientům díky refinancování půjček přes 600 milionů korun




„V roce 2012, kdy jsme refinancování půjček uvedli na trh, byl tento produkt zcela revoluční. Do té doby banky nabízely jen refinancování hypoték. Equa bank nabídla jako první z bank možnost refinancovat i osobní půjčky, a to rovnou z pohodlí domova, prostřednictvím internetového bankovnictví, bez nutnosti návštěvy pobočky a bez zbytečného papírování, což klienti oceňují. Svoji půjčku tak refinancuje každý čtvrtý zájemce,“ říká Ondřej Hák, ředitel produktů a rozvoje obchodu Equa bank, a dodává: „Plně digitálně mohou požádat o všechny typy půjček, nejen o refinancování, klienti Equa bank i nově příchozí. Navíc nově od 6. června nabízí Equa bank také možnost sjednání Minutové půjčky z aplikace mobilního bankovnictví, a to během pár minut v chytrém telefonu se systémem Android nebo iOS. Minutová půjčka přes mobilní aplikaci je dostupná klientům banky, kteří svůj účet aktivně používají“.

 

Při refinancování půjčky si mohou klienti vybrat, zda chtějí snížit výši splátky nebo naopak zkrátit dobu splácení. Kromě refinancování lze u Equa bank také konsolidovat půjčky, a to v celkové výši až 700 tisíc korun s dobou splácení 10 let, bez jištění nemovitostí ​​​​​​​a ručitele. Ke každé půjčce   je navíc možné zažádat si o peníze navíc nebo zřídit unikátní pojištění.


 



Equa bank již ušetřila klientům díky refinancování půjček přes 600 milionů korun

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16623135392

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více