Společnost Partners to myslí s bankovnictvím vážně:
nabízí vlastní běžný účet


31. 01. 2011  12:47     BankovniPoplatky.com     komentáře (1)

Další články

Na bankovním trhu v České republice se zostřuje konkurence, což je pro všechny bankovní klienty skvělá zpráva. Společnost Partners, která jako první finančně-poradenská společnost začala v roce 2010 nabízet bankovní služby, přichází na trh s akční nabídkou Konta Partners PLUS za 89 Kč měsíčně (standardně 139 Kč). Společnost to uvedla v tiskové zprávě, kterou exkluzivně poskytla serveru www.bankovnipoplatky.com.





Z pohledu klienta je zajímavé zejména úročení tohoto běžného účtu, které přesahuje běžně nabízený úrok ostatních bank. S Kontem Partners PLUS jsou finanční prostředky úročeny sazbou ve výši 1,5 % p.a. s měsíčním připisováním úroků. „Běžný bankovní klient je z úroků na běžném účtu zoufalý. Těch pár haléřů více provokuje, než potěší. Na druhé straně mi přijde pohodlnost klientů někdy až neskutečná, když jim nevadí, že mají na „neúročeném“ běžném účtu celkem velké finanční prostředky a nic s tím nedělají,“ říká provozovatel serveru bankovnipoplatky.com Patrik Nacher. „Úročit běžný účet jako spořicí je tedy velká vstřícnost právě vůči těmto klientům a navíc očekávám, že se tímto rozhodnutím vyprovokuje konkurenční boj o klienta a jeho depozita. A to je vždycky dobře,“ dodává Nacher.

 Klienti, kteří si konto u společnosti Partners (lze využívat vedení účtu v korunách, debetní kartu Visa Basic Partners s možností plateb přes internet, přímé bankovnictví, zřízení trvalých a platebních příkazů včetně SIPA a inkasa, kontokorent…) založí do 30. dubna 2011, získají trvalou slevu 50 Kč měsíčně na vedení účtu (cena po slevě 89 Kč/měsíc). „Partners bankovní služby byly logickým krokem, ke kterému jsme, jako největší finančně-poradenská společnost, dospěli. Nabízíme bankovní služby, které přijdou až za klientem. Ten již v oblasti financí nebude potřebovat nic jiného než svého finančního poradce Partners, který mu dokáže poskytnout kvalitní poradenství a zároveň všechny potřebné služby a produkty. K dispozici má také stále rostoucí síť klientských center Partners. V budoucnu budeme nabídku Partners bankovních služeb dále rozšiřovat,“ vysvětluje Tomáš Prouza, vedoucí projektu Partners bankovní služby


Společnost Partners to myslí s bankovnictvím vážně: nabízí vlastní běžný účet

nejen úrok vadí, ale i poplatek za vedení
Klienty bank netrápí jen výše úroku na běžném účtu, ale také výše bankovních poplatků. I když nabízí...
Diskutovat (1)


Další články k tématu

Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16524753088

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více