ČSOB věří malým podnikatelům, nabízí jim Rychlý úvěr na podnikání


27. 04. 2017  18:54          komentáře (0)

Osm z deseti českých podnikatelů menších firem (s obratem do 50 milionů korun) je se svým životem spokojeno. Z průzkumu pro ČSOB nicméně vyplývá, že podnikatelé málo spí a nemají čas na aktivní pohyb. Průměrný věk majitelů těchto firem se pohybuje kolem 48 let a na rozdíl od jiných segmentů se mohou pyšnit vysokou platební morálkou. I proto jim banka vychází vstříc zvýhodněným ČSOB Rychlým úvěrem na podnikání.  

ČSOB věří malým podnikatelům, nabízí jim Rychlý úvěr na podnikání




„Lidé, kteří jsou s firmami většinou majetkově a vlastnicky spojeni, mají obrovskou zodpovědnost, a to jak za své firmy, tak za vlastní zaměstnance. Často přitom zapomínají sami na sebe – berou si málo dovolené, dostatečně neodpočívají apod.,“říká Petr Manda, výkonný ředitel pro firemní bankovnictví ČSOB. S odpovědností těchto podnikatelů podle něj souvisí i další zjištění z průzkumu, podle něhož řada podnikatelů velmi promýšlí lhůty splatnosti tak, aby je zcela naplňovali nebo platili dokonce dříve. 

 

„Je pravda, že u některých menších společností přináší předčasné splacení faktur i zvláštní benefit v podobě slev za dřívější zaplacení, které se pohybují mezi dvěma až třemi procenty. Často ale majitelé a jednatelé menších firem v tomto chování vidí způsob, jak budovat korektní vztahy na trhu a stejné chování vyžadují i od svých odběratelů,“ dodává Petr Manda.

 

Více svobody a nezávislosti

Mezi majiteli a jednateli malých a středních firem v daném segmentu jasně převládají muži nad ženami (žen-podnikatelek je jen čtvrtina). Přestože čeští podnikatelé tráví v práci velké množství času, stále si ještě váží volna, které jim poskytuje víkend. 

 

Většina respondentů průzkumu uvedla, že se víkend v práci snaží trávit zcela výjimečně či nárazově, když je potřeba. Volný čas se snaží investovat do rodiny, kde ovšem opět vzrůstá procento žen-podnikatelek vůči mužům.

 

Podle průzkumu si šéfové menších a středních firem váží především svobody a nezávislosti. Zároveň ale tráví odpočinkem jen hodinu denně, na dovolené jsou dva, maximálně tři týdny v roce. Co se týče zdraví, tak nejčastěji trpí bolestmi zad, nadváhou nebo vysokým krevním tlakem.

 

Rychlý úvěr na velké plány

ČSOB vychází podnikatelům, kteří si chtějí plnit své sny a zachovat si svobodu a nezávislost, vstříc jednorázovou akcí v podobě ČSOB Rychlého úvěru na podnikání. Úvěr lze získat bez překážek, bez zbytečného papírování a za zvýhodněných podmínek. 

 

„S ČSOB Rychlým úvěrem na podnikání se sazbou sníženou až o 3 % mohou mladí, ale i zkušení podnikatelé své plány a nápady jednoduše zrealizovat,“ říká Petr Manda z ČSOB.Nabídka zvýhodněného úvěru pro menší podnikatele platí do 30. června. „Jde o jednoduchý a rychlý úvěr na financování investičních potřeb až do výše 1,5 milionu korun na dobu až pěti let,“ doplňuje Petr Manda. Při čerpání ČSOB Rychlého úvěru do 300 tisíc korun navíc banka nepožaduje jakékoli zajištění. K samotnému úvěru v jakékoli výši je potřeba jen minimum dokumentů a podnikatel nemusí dokládat jeho účel. 

 

Kampaň s dětmi podnikatelů

Banka nabídku Rychlého úvěru na podnikání podpoří online kampaní s novým videospotem (video najdete ZDE) na internetu a v rozhlasovém spotu. Děti podnikatelů v něm říkají, co by vylepšily na podnikání svých rodičů. Chceme tím podnikatele povzbudit a inspirovat je. 

 

Vizuály kampaně se na jaře objeví také na venkovních reklamních plochách, letácích a plakátech. „Tímto výhodným produktem chceme oslovit jak stávající, tak nové klienty, kteří u nás ještě firemní úvěr nemají. Chceme ukázat, že půjčka nemusí jen zavazovat, ale také osvobozovat. A to zvlášť v době, kdy se podnikání daří, a zvlášť u podnikatelů, kteří jsou odpovědní a mají skvělou platební morálku,“ uzavírá Petr Manda.  



ČSOB věří malým podnikatelům, nabízí jim Rychlý úvěr na podnikání

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16572009488

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1530
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4390
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8215
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3325
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6725
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0539
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více