Fio banka představuje Dobré zvyky zvířat


06. 01. 2020  00:08     Tisková zpráva     komentáře (0)

Fio banka od začátku roku 2020 přichází s pokračováním své loňské reklamní kampaně, kde se zaměřila na dobré zvyky rozličných kultur a národů. Letos představuje zvyky ze zvířecí říše, které porovnává se svými dobrými zvyky. Kreativní koncept opět připravila agentura Mark/BBDO, režie hrané části spotů se ujal zkušený režisér Tomáš Bařina.

Fio banka představuje Dobré zvyky zvířat




Fio banka připravila nové spoty do svého reklamního konceptu Dobré zvyky a od ledna se diváci dozvědí něco nového například o lišce polární, makacích japonských nebo alexandrech malých. Nová várka reklam se totiž odklání od dobrých zvyků exotických kultur a přesouvá se ke zvykům zvířat. Ty staví vedle výhod bankovních produktů a dobrých zvyků české Fio banky. Dokumentární záběry doplňuje hraná část spotu, která navazuje na předchozí dobrý zvyk. Spotem provází Zbyšek Horák, o hlasy zvířat se postaral Braňo Holiček.

„Chtěli jsme v konceptu kreativní agentury MARK/BBDO pokračovat a na předchozí spoty navázat. Proto jsme zvolili stejnou strukturu spotu i pokračování s některými herci, aby se loňská a letošní kampaň lépe propojila. Nová pokračování seznamují diváka se zvyky zvířat a zároveň je porovnávají s hlavními výhodami našich produktů, které jsou u nás naprosto běžné. Zachovali jsme i dokumentární styl, kdy vše v klidu vysvětlí skvělý Zbyšek Horák. Osobně mne nové spoty baví více,“ říká Jan Bláha, obchodní a marketingový ředitel Fio banky.

Osobní účet – liška polární

Hypotéka – makak japonský

Autorem kreativního konceptu je agentura Mark/BBDO, do režisérského křesla usedl Tomáš Bařina, producentem televizních spotů je agentura Boogie Films. Reklamy jsou k vidění na TV NOVA, podpořeny budou online bannery a PPC reklamou.



Fio banka představuje Dobré zvyky zvířat

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16656733168

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4820
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8250
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3780
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,7300
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0573
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více